Laatste nieuws: Dit is Boef zijn nieuwe bedrijf! 

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Monica Geuze Op Het Punt Om Samen Te Wonen?

Monica Geuze lijkt de volgende grote stap in haar relatie met de Britse voetballer James Lawrence te overwegen: samenwonen. In haar populaire podcast Geuze & Gorgels vertelde ze openhartig over haar verliefdheid en hoe zeker ze zich voelt over deze relatie. Hoewel ze momenteel nog niet samenwonen, geeft Monica aan dat ze verhuisplannen heeft en dat het stel mogelijk in Amsterdam zal gaan samenwonen, waar James een appartement heeft en voetbalt voor Almere City FC.

Volgens het juicekanaal Realityfbi zouden de twee serieus over deze stap nadenken, en Monica zelf geeft toe dat ze nog nooit zo’n zeker gevoel over een relatie heeft gehad. Ze is smoorverliefd en gaf in een eerdere aflevering zelfs aan dat trouwen zeker een mogelijkheid is. Haar podcastpartner Kaj Gorgels grapte dat ze vast met James gaat trouwen, iets waar Monica zonder twijfel mee instemde.

Deze nieuwe ontwikkelingen zijn in lijn met Monica’s openhartige manier van delen over haar persoonlijke leven in haar podcast en op social media. Fans kijken dan ook met spanning uit naar wat de toekomst voor het stel in petto heeft.

Eerdere Relaties en Toekomstplannen

Monica heeft in het verleden relaties gehad met onder andere voetballer Lars Veldwijk, met wie ze een dochter heeft. Maar over haar huidige relatie met James Lawrence zegt ze dat ze zich nog nooit eerder zo verliefd heeft gevoeld. Het lijkt er dus op dat Monica klaar is voor een nieuwe stap in haar leven, misschien zelfs richting een huwelijk, zoals ze in haar podcast suggereerde.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten