Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Stijlevolutie: Billie Eilish door de jaren heen

Billie Eilish staat bekend om haar opvallende outfits. Van oversized pakken tot designer looks. De zangeres is ondanks haar bekende outfits ook veranderd van look. Dit is de style evolutie van Billie Eilish!

Vanaf 2018 staat ze bekend om haar oversized pakken. Ze combineert haar outfits vaak met een designer accessoire, zoals een tas of een paar schoenen. Billie is ook fan van haar eigen merchandise!

In 2019 begint Billie een following te krijgen en deelt ze haar outfits regelmatig. De zangeres draagt in dit jaar veel matchende outfits. Wanneer ze voor een blauw kleding stuk gaat, matchen haar accessoires er ook bij. Billie begint in dit jaar ook chunky chains te dragen.

In 2020 speelt corona (en natuurlijk ook bij Billie) een grote rol in haar kledingkeuzes. De zangeres deelt op social media comfortabele outfits met mondkapjes. Ze draagt nog steeds haar opvallende oversized designer outfits.

Vanaf 2021 deelt Billie steeds meer van zichzelf. Zo doet ze een covershoot met Vogue, waar ze een corset draagt en meer van haar lichaam en tattoo laat zien. “Ik hou van deze foto’s en ik vond het geweldig om deze shoot te doen. Doe wat je wilt en wanneer je maar wilt”, deelt Billie op Instagram.

Wat is jouw favoriete look van Billie?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten