Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

De première van de nieuwe LEGO-film geproduceerd door Pharrell Williams werd abrupt onderbroken door klimaatactivisten. In Parijs, waar de rode loper was uitgerold voor de film, sprongen actievoerders van Extinction Rebellion plotseling in beeld. De groep, bekend om hun opvallende acties, protesteerde tegen de klimaatcrisis en wilde met deze actie het publiek en de aanwezige beroemdheden wakker schudden. Hoewel het event even stilgelegd moest worden, verliep het daarna weer zonder problemen.

Pharrell zelf leek rustig te blijven tijdens het incident. De actievoerders werden snel van het podium verwijderd door de beveiliging, en de première kon uiteindelijk worden hervat. Veel fans en aanwezigen spraken op sociale media hun verbazing uit, maar benadrukten ook dat het thema dat de activisten aankaarten serieus genomen moet worden.

Het was een avond vol spanning, maar gelukkig kon de langverwachte film uiteindelijk aan het publiek getoond worden. De LEGO-film belooft een nieuwe creatieve draai te geven aan het populaire speelgoedmerk en lijkt ondanks het incident al een succes te zijn.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten