Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

15 series die je MOET kijken op Netflix

In de zomervakantie kan er slecht weer zijn, of je hebt gewoon van die dagen waarop je lekker niks wil doen en Netflixen. Maar wat wil je dan kijken? Op Netflix is er dan genoeg keus, maar toch kan het zo zijn dat je niet weet waar je uit moet kiezen. Wij hebben 15 series voor je op een rijtje gezet die je zeker moet kijken in de zomervakantie!

  1. Quicksand

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijke normale tiener aangeklaagd voor moord.

Deze serie heeft 1 seizoen en wordt origineel in het Zweeds gesproken, maar wordt ook in het Engels ingesproken.

2. Lucifer

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent een nachtclub en raakt betrokken bij een moordzaak.

Deze serie bevat 4 seizoenen en is Engels gesproken.

3. The Society

Wanneer alle andere inwoners p mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.

Deze serie heeft 1 seizoen en is Engels gesproken.

4. Elite

Als drie arbeidskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en de rijke studenten tot een moord.

Deze serie heeft 1 seizoen. Het is bevestigd dat seizoen 2 komt. Origineel is deze serie in het Spaans gesproken, maar er is ook een Engelse audio.

5. You

Geobsedeerd door een opkomend schrijfster, gaat een charmante boekhandel manager extreme maatregelen nemen om zich zelf in haar leven te komen.

You heeft 1 seizoen, maar er gaan al geruchten dat seizoen 2 in de maak is!

6. The 100

97 jaar na een nucleaire apocalyps worden 100 tieners van een uitstervend ruimtestation naar de aarde gestuurd om te testen of de planeet weer bewoonbaar is.

Deze serie heeft 6 seizoenen.

7. Alex & Katie

Alexa vecht tegen kanker. Maar met haar beste vriendin Katie aan haar zijde gaat ze naar de middelbare school, en is ze klaar voor alles wat er op haar pad komt.

Deze serie heeft twee seizoenen.

8. Chilling Adventures Of Sabrina

Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping: de Kerk van de Nacht.

Deze serie heeft 2 seizoenen en is Engelstalig.

9. One Day At The Time

In deze comedy serie zie je hoe een recent aanstaande moeder probeert haar dochter op te voeden en haar zoon met de “hulp” van haar ouderwetse Cubaanse moeder.

Deze serie heeft 3 seizoenen en is Engelstalig, met hier een daar een woordje Spaans.

10. On My block

In een ruige buurt van Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld als ze op de middelbare school beginnen.

Deze serie heeft 2 seizoenen en is Engelstalig, met ook hier een woordje Spaans.


11. Black

Een Grim Reaper, een rechercheur en een vrouw die iemands dood kan voorzien, raken verstrikt in zaken van leven en dood. En in duistere mysteries van 20 jaar geleden.

Deze serie heeft 1 seizoen en is origineel in het Koreaans gesproken.

12. Jane the Virgin

Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen wijzigen.

Deze serie heeft vier seizoenen op Netflix staan, maar er zijn wel al 5 seizoenen voor deze serie.

13. Dark

Als ene kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

Deze serie heeft 1 seizoen, maar vanaf 21 juni kun je seizoen 2 bekijken! De serie is origineel Duits, maar hij is ook Engels ingesproken.

Als Sarah getuige is van de zelfmoord van haar dubbelgangster, neemt ze de identiteit van de overledene aan en komt tot schokkende ontdekkingen.

14. Orphan Black

Deze serie heeft 5 seizoenen en is Engelstalig.

15. No Good Nick

Het keven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.

Deze serie heeft 1 seizoen en is Engelstalig.

Wat is jou favoriete serie die jij deze zomer helemaal gaat bingen?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten