Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Shop the look Netflix: Emily in Paris

Emily In Paris! De leukste serie op Netflix over Emily die naar Parijs verhuist voor haar werk. De serie staat bekend om de extra bijzondere en leuke outfits. Emily, Camille en Mindy zijn de fashion icons uit de serie! In dit artikel kan je deze leuke looks shoppen.

Outfit 1: denim outfit Camille

Bron: Netflix

In seizoen 1, aflevering 8, draagt Camille een all-denim outfit. Met deze outfit reist ze samen met Emily en Gabriel naar het landhuis van haar ouders. Ze draagt een kort spijkerjasje van NA-KD, een basic rood t-shirt van NA-KD, een donkerblauw hoedje van Tommy Hilfiger en de lichtblauwe ‘Favourite Cut Jeans’ van & Other Stories.

Outfit 2: felle jas Emily

Bron: Netflix

In seizoen 1, aflevering 4, gaat Emily bloemen kopen en ontmoet ze Camille. Het is een opvallende outfit! Ze draagt een fel roze jas van NA-KD, de Nike Air Zoom Pegasus 36 in Groen en een beige tas zoals deze (goedkopere!) Guess Downtown Chic Mini Schoudertas.

Outfit 3: zomer outfit Mindy

Bron: Netflix

In het tweede seizoen gaan Emily, Camille en Mindy naar Saint-Tropez. Mindy draagt een kleurrijke zomerse look. Deze items heb je nodig om net als Mindy er zo zomers uit te zien!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten