Laatste nieuws: Enzo Knol zit in quarantaine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

4 tips voor als je concerten mist

Concerten en festivals, we missen het allemaal nu we door Corona niet naar evenementen mogen. Maar kunnen we ook iets doen tegen dat gevoel van missen? Wij hebben een aantal dingen voor je op een rijtje gezet om je post concert depression te verminderen.

Live muziek

Het eerste wat je kunt doen is live muziek luisteren van je favoriete artiest. Ga lekker op bed liggen met je oortjes in, sluit je ogen en beeld je in dat je op de eerste rij staat bij het concert en helemaal los gaat!

Live video’s

Om het nog leuker te maken, kun je via YouTube ook naar live video’s kijken van concerten. Zet het geluid lekker hard aan en je hebt zo echt het gevoel dat je bij het concert bent, al zullen de buren zullen hier misschien minder blij mee zijn…

Livestreams 

Omdat we nu met zijn allen niet in een concertzaal mogen staan, is hier toch een oplossing voor gevonden. Verschillende artiesten geven livestream concerten, die je dus gewoon vanuit je bed kan bekijken. Zo wordt je op deze website up to date gehouden van welke livestreams je kunt bekijken. Ook zijn het vaak de artiesten zelf die de touwtjes in eigen handen nemen en via Instagram live wat liedjes spelen of er wordt een virtuele tour gegeven, zoals New Hope Club heeft gedaan!

Wachten

Mochten de tips hierboven het alleen maar erger maken, dan raden wij aan om lekker in bed te kruipen met een film of serie en heel veel comfort food, om zo je tijd door te brengen tot je weer naar een concert mag. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten