Laatste nieuws: Jarige Monica Geuze barst in tranen uit in restaurant

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

4 tips om uit de friendzone te komen

Gefriendzoned worden is never leuk. Maar er zijn (volgens jongens én meisjes) genoeg manieren om uit die zone te komen. Daar is een stappenplan voor. Wij maken het je zo makkelijk mogelijk en hebben speciaal voor jou een lijstje met stappen opgesteld. Goodluck!

#1. Blijf een tijdje uit zijn of haar buurt

Het is niet makkelijk om degene met wie je zo gaat wilt zijn elke dag te zien als je niet weet of dat gevoel gelijk is. Neem daarom eerst een tijdje afstand van hem of haar zodat je even aan jezelf kan denken.

#2. Wees eerlijk naar jezelf

Als je uit de friendzone wilt komen, moet je je eerst compleet eerlijk opstellen naar jezelf. De waarheid inzien en omarmen geeft jou de ruimte en de energie om de boel helemaal om te gooien. Jij moet eerst bereid zijn jullie vriendschap te verliezen, voor je echt gerichte stappen kunt gaan zetten om het tot iets anders om te vormen.

#3. Wees eerlijk tegen hem of haar

Dit is misschien wel het moeilijkste van allemaal; je gevoelens uiten. Maak duidelijk wat je voelt, en waar je het liefst heen wilt. Denk van tevoren na wat je gaat zeggen en welke dingen je wil vermijden. Vertel dat erbij. Wil je jullie vriendschap niet kwijt? Zeg dat ook! Praten is de key van alle problemen.

#4. Life with it

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw beste vriend of vriendin jou niet op ‘zo’n’ manier ziet. Dat kan, maar is helemaal niet erg. Gevoelens komen en gaan en het enige wat jij hoeft te doen, is er mee leren omgaan. Als jij het fijn vindt om een stapje terug te doen van jullie vriendschap, your choice. Maar ook als je denkt dat je met hem of haar zijn prima aankan, ga je gang.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten