Laatste nieuws: Maan over vriendschap Snelle

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

4 tips tegen liefdesverdriet

Liefdesverdriet, het overkomt iedereen weleens. Een gebroken hart is niet leuk, en het is way underrated. Je hebt het gevoel alsof je nooit meer een dag kan leven zonder aan hem of haar te denken. Believe us: die tijd komt nog, promise! Tot dan hebben we een aantal tips om diegene zo snel mogelijk te vergeten.

1. Schrijf je gedachtes op

Het klinkt cliché, maar schrijf al de negatieve redenen op waarom de relatie werd beëindigd. Dat lijkt misschien een negatieve manier maar het laat je dingen helderder inzien. De dingen die je misschien was vergeten komen nu weer naar boven. De momenten waar je misschien helemaal niet zo gelukkig was als je nu denkt. Het is belangrijk om goed overzicht te houden over je gedachtes en dus ook de reden waarom jullie relatie niet meer werkte. Je herinnert dan enkel de slechte momenten in de relatie, en de beste manier om deze vers in je geheugen te houden is om ze op te schrijven. We zeggen niet dat je de positieve dingen moet vergeten, no way! Maar soms is het ook even fijn om niet alleen maar het mooie in te zien van een relatie.

2. Zoek afleiding

Dit is misschien wel de belangrijkste tip. Zoek afleiding!!! Dat kan bij je familie of vrienden zijn maar dat kan ook bij een activiteit. Je kunt een nieuwe hobby gaan vinden die je écht leuk vindt. Dat kan iets creatiefs zijn maar ook iets sportiefs. Ga op de sport waar je altijd al op hebt gewild, ga naar dat pretpark boven aan je lijstje of neem die cursus die al maanden op je open tabblad staat. Choose yourself!

3. Geef jezelf tijd

Zelfmedelijden is niet altijd erg. Ieder mens heeft dat soms even nodig. Voel je vooral niet schuldig als je het moeilijk hebt. Iedereen weet dat de pijn echt is, het is een verwerkingsproces waar je door moet. Dus wees please aardig voor jezelf. You got this!!

4. Het gaat over

We weten het: het lijkt nu alsof dit gevoel voor altijd is, alsof de wereld vergaat. Alsof je nooit meer over hem of haar heen komt. Maar dat gevoel heeft iedereen gehad, en dat voordat ze weer gelukkig waren! Het is een fase, een hele pijnlijke. Er komt weer een dag waar je je niet hoeft te verstoppen voor hem of haar of diegene kunt zien zonder je vervelend te voelen. We beloven het!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten