Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

5 kijktips van Teenmag

Het wordt steeds kouder buiten, dus we willen veel liever binnen blijven. Al helemaal met de huidige situatie rondom corona en het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarom hebben wij hier de 5 leukste series op een rijtje gezet die je zeker moet gaan kijken!

Julie and The Phantoms 

Julie and The Phantoms is sinds 10 september te zien op Netflix. De serie heeft voor nu 1 seizoen, maar is een enorme hit. De serie volgt Julie, die sinds het overlijden van haar moeder haar passie voor muziek is verloren. Maar als er drie jongensgeesten verschijnen en haar opvrolijken, beginnen ze samen een band. Kijk hieronder de trailer:

.

Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy is een erg populaire serie en kan dus niet missen uit dit lijstje. De serie volgt de levens van chirurgische stagairs en assistent-chirurgen in Seattle Grace Hospital. Je kunt de serie kijken op Primevideo, waar 16 seizoenen opstaan. De serie is nog steeds bezig met het produceren van nieuwe aflveringen, dus er zullen snel nieuwe afleveringen bij komen!

.

Trinkets

De serie Trinkets is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kirsten Smith. In de serie gaat het om Elodie, Moe en Tabitha die vrienden worden nadat ze elkaar tegen komen bij een Anonieme bijeenkomst voor winkeldieven. Maureen is de bad girl van het trio, Elodie de buitenstaander en Tabitha heeft alles: geld, looks, populaire vrienden én een uitpuilende kledingkast. Wat drijft hen? En hoe overleven ze die irritante bijeenkomsten en hun middelbare school?

De serie is te bekijken op Netflix en heeft 2 seizoenen.

.

Awkward

Jenna Hamiltion is een tiener uit Palos Verdes Californië die worsteld met haar identiteit, vooral sinds ze haar ongeluk in de badkamer, die door een zelfmoordpoging werd aangezien. De serie heeft 5 seizoenen en is te zien op Videoland!

.

High School Musical: The Musical: The Series

13 jaar nadat High School Musical op East High was opgenomen, komt de drama klas met een gedrufde productie van High School Musical: de musical. Een gloednieuwe groep kinderen duikt in de rollen van Gabriella, Troy, Ryan, Sharpay of één van de anderen. Achter de schermen en op het podium is er volop drama. Seizoen 1 is te bekijken op Disney+.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten