Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

5 leuke verrassingen voor je bestie

Je houdt super veel van je bestie, daarom verdient ze voor haar verjaardag een speciaal cadeau van jou. Weet je even niks meer? No stress! Wij hebben 5 mega leuke, hippe en speciale cadeau’s op een rijtje gezet om haar verjaardag onvergetelijk te maken!

1. Jar of memories

Deze verassing is niet alleen super easy, maar ook nog eens super cute. Koop een lege snoeppot met je besties fave snoep. Maak allemaal kleine briefjes met op elk papiertje iets wat jullie samen hebben meegemaakt of iets wat je zo leuk vindt aan haar. Doe de briefjes bij het snoep in de pot, en voilà; je kunt je best friend niet blijer maken.

2. Regel een fotoshoot

Er zijn mega veel leuke plekken in Nederland waar je voor weinig geld een leuke fotoshoot kunt hebben. Verras je bestie met een uitje naar de studio waar jullie de meest flawless foto’s ever kunnen schieten.

3. Maak een kaartspel

Koop een kaartspel en schrijf op elke kaart waarom je je zo veel van je bestie houdt. Stapel ze op elkaar en bind ze samen met een mooie strik. Je kunt zelfs nog een datum op de kaartjes schrijven, zo heeft ze elke dag een nieuw lief complimentje om mee wakker te worden.

4. Bucketlist

Jullie hebben het vast al vaker gehad over alle dingen die jullie in de toekomst nog willen gaan doen. Maar nu is de uitgelezen kans om die dingen werkelijkheid te laten worden. Schrijf de leukste dingen die jullie samen nog moeten doen op. Bungeejumpen, rolschaatsen, picknicken of naar Spanje; write it down! Dan kunnen jullie samen de hele lijst doen en afvinken!

5. Plakboek

Misschien nog wel leuker dan herinneringen lezen, is ernaar kijken. Maak een plakboek en plak daar de mooiste, gekste en beste foto’s van jullie samen in. Het is ook leuk om samen een mini fotoshoot te houden waar jullie je gek aankleden en opmaken. Zo maken jullie nieuwe herinneringen die jullie forever kunnen bekijken!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten