Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

5 leuke vriendendates

Iedereen vindt het wel leuk om gezellig wat te doen met je vrienden toch? Maar weten jullie soms ook niet wat jullie moeten doen? Dan hebben wij de perfecte tips voor jou! Hier zijn 5 leuke vriendendates die jij kan uitvoeren.

Ga winkelen in een andere stad

Heb jij je eigen stadje ook wel gezien? Ga dan een keertje met je vrienden naar een andere stad toe! Dit kan aan de andere kant van het land zijn maar dit hoeft natuurlijk niet. Een paar aanraders van ons zijn: Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Veel plezier!

Bak iets lekkers

Je kan deze tip erg cliché oppakken maar je kan ook iets bijzonders bakken. Denk aan een taart met drie lagen of een cake met speciale vulling. Je kan het zo gek niet bedenken. Als het eindproduct af is kan je ervoor kiezen om het zelf op te eten maar je kan het ook geven aan iemand.

Hou een gezellige filmavond

Iedereen houdt wel van een filmavondje met vrienden toch? Kies de drie leukste films uit en ga ze bingewatchen. Leuke tip: versier de ruimte waarin je het gaat kijken leuk, dit maakt het nog gezelliger. Koop lekkere snacks en laat de film maar beginnen!

Lekker dineren op een terras

Hier moet je natuurlijk wel budget voor hebben, maar dit is ook zeker een aanrader. Zoek een leuk restaurantje in de buurt op en ga gezellig dineren. Dit hoeft overigens ook niet ontzettend duur te zijn, het is maar net wat jullie willen eten!

Ga naar een karaokebar

Gezellig met je vrienden naar een karaokebar, dat móet wel leuk worden! Deze avond zullen jullie nooit meer vergeten. En zullen waarschijnlijk ook niet meer bijkomen van het lachen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten