Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 originele dates

Hoe spannend om voor het eerst op date te gaan?! Je wilt dan natuurlijk wel indruk maken. Eten in een restaurant is een beetje basic en naar de bioscoop gaan is ook geen goed idee als je elkaar goed wil leren kennen. Wij hebben voor jou 5 originele date ideeën op een rijtje gezet waarmee jij indruk kunt maken. 

1 Thrift shoppen

Shoppen! Wie is er niet gek op? Ga samen vintage shoppen. Het is superleuk en ook nog eens milieubewust. Het is ook nog eens grappig om kledingstukken voor elkaar uit te kiezen en daarmee een outfit samen te stellen voor elkaar. 

2 Dierentuin

Hoe cute om tussen de dieren te wandelen? Een dagje dierentuin is hartstikke origineel en ook nog eens gezellig. Naast dat het gezellig is, kan je ook nog eens elkaar goed leren kennen door tijdens het wandelen elkaar vragen te stellen. 

3 Samen sporten

Trek je sportschoenen aan en ga samen sporten! Of wat denk je van samen schaatsen op de ijsbaan? Er zijn onwijs veel verschillende sporten dus genoeg om te kiezen. Of beoefen elkaars favoriete sport. 

4 VR-experience

Hou je van een beetje adrenaline tijdens een date? Ga dan voor een Virtuel Reality-experience. Je doet een VR-bril op een speelt samen verschillende games. Ook kan je bijvoorbeeld in een levensechte achtbaan of ontsnappen uit een escape room. 

5 Escape room 

Ga naar een escape room op de eerste date. Heel origineel! Door onder druk je hersens te kraken leer je elkaar kennen. Wist je dat als je zenuwachtig bent er adrenaline vrij komt en dat het hetzelfde gevoel geeft als dat je krijgt wanneer je verliefd bent? 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten