Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

5 perfecte lente dates

Iedereen houdt wel van daten, toch? En wat is er nou leuker dan in de lente, in de zon op date te gaan? Daarom hebben wij voor jou de 5 perfecte lentedates uitgezocht die je met je lover kunt doen! 

Roadtrip 

Als een van jullie een rijbewijs hebben is dit natuurlijk mogelijk. Huur of leen een auto en ga er lekker op uit! Dit is ook nog eens super romantisch want je bent de hele dag lekker alleen met zijn tweetjes. 

Samen shoppen  

Oke, eerlijk is eerlijk je moet hier wel van houden. Maar als je partner shoppen leuk vindt is dit 100% een must! Shoppen in de lente is perfect want het is (hopelijk) heerlijk weer, en zo kom je tijdens je date ook nog eens aan nieuwe kleding. Koop samen bijvoorbeeld een matching outfit! Echt een win-win situatie.  

Fietsroadtrip 

Hebben jullie nou beide geen auto of rijbewijs dan kunnen jullie natuurlijk gaan fietsen! Samen de stad verkennen of heerlijk in het park fietsen. Je bent lekker in beweging, hoe leuk! Waar wacht je nog op? 

Samen festival bezoeken 

Een festival hoef je niet alleen maar met vrienden te bezoeken, je kan er ook een date van maken. Zo leer je elkaar heel erg goed kennen, lekker samen feesten en ontdek elkaars muzieksmaak! 

Kampvuur in de avond 

Als het in de avond nog lekker weer is kunnen jullie natuurlijk naar buiten! Maak een kampvuurtje, haal lekkere marshmallows en maak er een knusse boel van. Geloof ons, hier komen de diepste en beste gesprekken van! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten