Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 perfecte zomerdates

Dates zijn leuk maar.. zomerdates zijn nog 10 keer leuker! Je kunt lekker op pad gaan en een originele twist geven aan jullie uitstapje. Ben je een beetje inspiratieloos op dit gebied, maar wil je alsnog een onvergetelijke dag beleven? Blijf dan vooral verder lezen voor de 5 meest perfecte zomerdates!

Picknick

Het is mooi weer dus dat betekent dat het tijd is voor een picknick! Met een picknick kun je natuurlijk helemaal creatief zijn en er je eigen draai aan geven. Je kunt picknicken in het park, op het strand met zonsondergang of desnoods in je eigen achtertuin. Het belangrijkste bij een picknick is namelijk vooral de hapjes en de drankjes en de gezelligheid natuurlijk. Bekijk hieronder een leuk plaatje ter inspiratie, Pinterest is daarvoor de ideale plek.

Drive in bioscoop

Naar de bios gaan is natuurlijk één van de cliché uitstapjes als je op een date gaat. Maar met dit mooie weer is het natuurlijk wel een beetje zonde om in een donkere bioscoop zaal te zitten. Gelukkig is daar een super originele oplossing voor namelijk.. een drive in bioscoop! Je kunt hier samen knus en romantisch vanuit de auto je favoriete film bekijken.

Boottocht

Een boottocht is ideaal om een beetje af te koelen en tegelijkertijd te genieten van elkaar en de omgeving. Je kunt zelf een bootje huren en varen door de omgeving waar jullie wonen, maar je kunt ook door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten varen. Er zijn namelijk genoeg leuke rondvaart activiteiten die je kunt boeken. Ik zeg doen!

Alpacaboerderij

Denk er eens aan om in plaats van het bezoeken van een dierentuin een Alpacaboerderij te bewonderen. Dit is weer eens iets anders en het is ook nog eens super schattig en leuk! Ik weet 100% zeker dat jij en je date je gaan vermaken tussen deze schattige beestjes. Op sommige boerderijen kun je zelfs ook nog met de Alpaca’s gaan wandelen, wie wilt dat nou niet?

Rooftop chillings

Voor als de vraag wordt gesteld “zullen we samen een drankje doen?” is het een geweldig idee om je date eens te verrassen met het meest fantastische uitzicht. En dan bedoelen we niet alleen jouzelf, maar ook het uitzicht van de lounge waar jullie kunnen zitten. Er zijn namelijk genoeg leuke ‘skylounge’ plekjes waar je op een goede hoogte een lekker drankje kunt halen. Klinkt goed!

Krijg jij nu ook de kriebels om een geweldige zomerse date te plannen? Wij in ieder geval wel..

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten