Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

5 redenen om je relatie uit te maken

Twijfel je soms over je relatie maar weet je niet zeker of het reden genoeg is om het uit te maken? We help you out! Dit zijn de red flags waar jij opzoek naar bent.

Dezelfde ruzies komen keer op keer terug

Elke keer dezelfde ruzie maken is natuurlijk heel vermoeiend. Jullie komen elke keer weer tot dezelfde discussie en maken elke keer weer dezelfde afspraken. Vaak komt dat er op neer dat een van jullie meer zijn of haar best moet doen. Zolang jullie beide meewerken en het beste willen voor elkaar is er niks aan de hand, maar heb jij of je vriend of vrinendin er eigenlijk geen meer in? Wordt het allemaal te vermoeiend? Dan is het tijd om de handdoek in de ring te gooien.

Je voelt er niet zoveel meer bij

Het kan zijn dat je niet meer hetzelfde voelt als in het begin. Dat is een ** gevoel en vooral als je niet weet wat je daarmee aan moet. Praat erover! Het gebeurt vaak genoeg dat dit een tijdelijk gevoel is, gevoelens kunnen altijd terugkomen. In je relatie hoef je niet de hele tijd te pieken. Toch is het fijn om er samen over te praten, zeker als je dit voor een langere periode voelt.

Té jaloers en achterdochtig worden

Een beetje jaloers zijn is gezond, te vaak jaloers zijn niet. Als jij je partner constant wilt controleren of achterdochtig bent wanneer je daar geen reden toe hebt is er waarschijnlijk iets heel anders aan de hand..

Trekken aan een dood paard

Kansen zijn belangrijk in een relatie, en een tweede al helemaal. Maar teveel kansen kunnen leiden tot nog meer ruzies en onenigheden. Als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je tegen een muur praat zit er niks anders op dan er over te praten, of er een einde aan te breien.

Je gevoel praat tegen je

Soms voel je het gewoon als iets niet lekker zit. Onbewust weet je intuïtie en dus je gevoel het beste wat jij kan doen. Zelfs als je niet precies weet wat de oorzaak van jullie problemen is: luister naar je intuïtie en dan weet je wat je moet doen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten