Laatste nieuws: Jake Paul koopt een nieuw huis

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

5 romcoms die je gezien moet hebben

Valentijnsdag is om de hoek. Dat kan heel leuk zijn maar misschien ook een beetje lonely. Heb jij zin om de hele avond lekker weg te zwijmelen bij je favoriete romcoms maar zie je door de bomen het bos niet meer? Hier zijn 5 romcoms die je sowieso gezien moet hebben!

13 Going On 30

In 13 Going On 30 geeft de 13-jarige Jenna een feestje voor haar verjaardag. Jenna is niet gelukkig, dat omdat ze niet bij de populaire meisjes hoort. Haar buurjongen en beste vriend Matt geeft haar een portie wenspoeder voor haar verjaardag. Door een ongeluk valt het wenspoeder op haar hoofd. En dan…. wordt Jenna wakker in een vreemd huis met een vreemde man. Het duurt een tijdje voordat Jenna doorheeft wat er gaande is. Ze is in het succesvolle en populaire lichaam gekropen van een 30-jarige. Ze geniet van haar luxe leventje maar gaandeweg komt Jenna er ook achter dat andere dingen in het leven nog belangrijker zijn.

10 Things I Hate About You

Deze film uit 1999 gaat over een meisje die niet mag daten van haar ouders tot haar oudere zus hetzelfde doet. Haar zus, Cat, is daar totaal niet mee bezig en wil er allemaal niks van weten. Er wordt een plan gesneden om Cat aan het daten te krijgen. Maar wat als ze echt verliefd wordt en erachter komt dat het allemaal van voorbedachte raden was?

17 Again

Op de middelbarere school was Mike een populaire jongen. Jaren later is Mike een verzuurde man die gescheiden leeft van zijn vrouw en kinderen. Op zijn 17e nam Mike een beslissing waar hij altijd spijt van heeft gehad. Om herinneringen op te halen neemt hij een kijkje op z’n oude school. Op deze school komt hij in contact met een mysterieuze conciërge. Die geeft Mike de kans om weer 17 te zijn. Hoe loopt dat af?

Sierra Burgess is a Loser

Hoofdpersoon Sierra en haar beste vriend zijn niet bepaald populair op school. Op een dag geeft het populaire en gemene meisje Veronica Sierra’s nummer voor de grap aan een jongen. Met Veronica’s looks en Sierra’s berichten proberen ze uiteindelijk een populaire football-speler voor zich te winnen. Wat gaat hij doen als hij erachter komt dat hij niet praat met dé it girl van de school maar juist de loser?

When We First Met

Noah heeft al jaren een crush op zijn beste vriendin. Helaas voor hem heeft ze hem flink diep in de friendzone gezet en heeft ze allang een boyfriend gevonden. Een magische photo booth geeft hem een nieuwe kans. Hij krijgt de mogelijkheid om keer op keer de avond van hun eerste date te herleven. Het is nu aan Noah om zijn crush alsnog voor hem te laten vallen. Maar wat doet hij als het niet ophoudt en hij dezelfde dag blijft herleven zonder succes?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten