Laatste nieuws: Ophef rondom vakantie Lil Kleine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 signs dat hij je leuk vindt

Het is soms moeilijk om aan een jongen te zien of hij je ziet zitten. Toch zijn er een paar signs waar je dat makkelijk aan kan herkennen. Benieuwd? Check deze!

#1.  Hij lacht om al je grappen

Zelfs als je je eigen grap matig vond, hoor je hem schateren van het lachen. Hij vindt jou namelijk zo leuk dat hij niet wil dat jij je ongemakkelijk voelt en daarom geeft hij jou liever het gevoel dat je toch wel een beetje grappig kunt zijn. 

Het is daarnaast ook wetenschappelijk bewezen dat als iemand naar je kijk terwijl je lacht, hij een oogje op je heeft 😉

#2. Hij probeert de hele tijd oogcontact te maken

Kijk je even weg, zie je hem naar je staren. Hij probeert de hele tijd jouw blik te vangen zodat hij een praatje kan maken, of goed je ogen kan inspecteren. Kijkt hij als je in gesprek bent diep in je ogen dan is hij helemaal weg van je.

#3. Hij plaagt je

Meisjes plagen… ja je raadt het al; kusjes vragen! Als een jongen je op een stoute of schattige manier ‘pest’ betekent dat dat hij heel graag je aandacht wil. Vind je het irritant? Zeg dat dan eerlijk tegen hem.

#4. Hij wordt nerveus als je tegen hem praat

Jongens kunnen heel onzeker worden als het gaat om de liefde. Ze proberen vaak stoer te doen, maar als ze echt iemand leuk vinden kun je daar makkelijk doorheen breken. Begint hij elke keer te stotteren of nerveus te doen als je tegen hem praat? Dat is het duidelijkste teken ever!

#5. Hij raakt je steeds nonchalant aan

Al zijn het kleine aanrakingen bij je arm of been; he likes you. Die aanrakinkjes gebeuren namelijk niet zomaar en zijn een duidelijk bewijs voor zijn interesse in jou. Merk je dat hij steeds dichter tegen je aan gaat zitten. Don’t you see the sign? He wants you!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten