Laatste nieuws: Jake Paul ontkent aanranding

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Waarom single life the best life is

Valentijnsdag komt er weer aan en dat betekent maar één ding: gezeik. Als je geen boy or girlfriend hebt is er meestal niet zo veel te beleven op deze dag. Toch zijn er ook voordelen aan het single leven. Ben je ze even vergeten? Wij halen alles wel even voor je terug!

#1. Party life

Ondanks dat er genoeg jongens zijn die feesten goedkeuren; is feesten als je single bent toch net iets chiller. Je kan áltijd all-in gaan als je dat wil. Helaas valt er tijdens een Corona een stuk minder te partyen, maar dat komt weer terug! Be prepared..

#2. Je hoeft je niet te binden

Misschien ben jij nog helemaal niet klaar om je aan één persoon te binden. Dat geeft helemaal niks en is totaal niet erg. Beter zelfs; zo heb je nog even de tijd om uit te zoeken wat voor lover je precies wil.

#3. Je zit niet aan iemand vast

Een ander groot voordeel van het single leven is dat je niet aan iemand vast zit. Je kan praten en flirten met wie je wil. Ideaal dus!

#4. Geen gezeik

Geen verplichte familieverjaardagen, uitjes en een geforceerde etentjes met mensen waar je totaal geen klik mee hebt. Daarnaast skip je ook meteen alle ‘ruzie’ met je lover door lekker single door het leven te gaan.

#5. Je hoeft je niet te scheren

Als iets kutwerk is, is het wel scheren. Je oksels, benen of andere delen van je lichaam kunnen prima overleven zonder er elke dag een mes overheen te halen.

#6. Je kunt altijd zelf beslissen wat je waar kijkt

Geen discussies over het tv-programma dat op staat. Maar als single lady hoef je ook niet op je boy or girlfriend te wachten om je serie verder af te kijken. #chill

#7. Je kunt je op andere dingen focussen

School, je baan of een boek die je aan het schrijven bent krijgen nu de hoogste prioriteit. Zo kun je delen uit je leven afsluiten voordat je aan een rela begint.

#8. Je kunt losgaan op Beyoncé

Misschien wel de belangrijkste; als het liedje ‘Single Ladies’ van Beyoncé voorbijkomt gaan jouw handen meteen de lucht in. Dat is toch het goede leven?!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten