Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Actiefilms om met je vrienden te kijken

Ga je met je vrienden een filmavond houden en toe aan wat goede actie? Dan zijn dit dé actiefilms die je in dat geval moet kijken, veel kijkplezier!

The Takedown

Fan van Lupin en vooral de acteur Omar Sy? De regisseur van de succesvolle Netflix-serie heeft nu een film gemaakt met dezelfde acteur in de hoofdrol: The Takedown. Twee agenten die oude bekende zijn, moeten samen mysterieuze moorden in hartje Parijs oplossen, en dat gaat niet gepaard zonder slag en stoot.

The Amazing Spider-Man

Nog niet genoeg van de 3 Spider-mans na Spider-Man No Way Home? Dan zou kan je beginnen met Andrew Garfield’s Spider-man trilogy! In de eerste film krijgt Peter Parker zijn superkrachten nadat hij word gebeten door een radioactieve spin, ondertussen heeft hij ook nog te dealen met het meisje waar hij verliefd op is en de moord op zijn oom. Actie met een beetje romantiek en comedy, kijken!

Triple Frontier

De eerste reden om deze actiefilm te kijken is de geweldige sterrencast: Ben Affleck, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Garrett Hedlund & Charlie Hunnam. Maar los van de cast is het ook een van de beste actiefilms van Netflix op het moment. Een vijftal ex-militaire besluit een overval te plannen op een drugsbaron in Zuid-Amerika, dit plan neemt echter een onverwachte wending dat het hele verhaal veranderd. Spannend!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten