Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

All about disposable camera’s

Disposable cameras ook wegwerpcamera’s genoemd zijn in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Dat is erg opvallend, gezien alles draait om de perfecte selfie op Instagram. Maar de wegwerpcamera brengt een vibe met zich mee.

Veel celebs hebben een apart Instagram account waar ze hun foto’s delen van een Disposable camera. Onder andere David Dobrik en Gigi Hadid delen hier kiekjes van hun disposable camera. 

Het zijn de cheesy foto’s waarop iedereen blij kijkt. Die foto’s zijn niet te maken met een iPhone of speciale filters. Het geeft een sfeer van vroeger terug. Je kunt de foto’s niet zien totdat je ze hebt laten ontwikkelen bij bijvoorbeeld de Hema of Kruidvat. De camera’s zijn compact en licht van gewicht, waardoor je ze overal mee naar toe kan nemen. 

.

Sommige vinden ook dat het de stress weg haalt van de telefoon. Je kunt echt in het moment leven en niet afgeleid worden. Het haalt het ideaalbeeld weg van foto’s maken. De foto’s zijn niet gestaged, en zijn zo veel realistischer. Het boeit minder als je er niet goed op staat, wat het vaak leuker maakt. Omdat de foto’s gedrukt worden, krijgen ze meer waarde. Je bewaart ze echt!

.

Waar kan je een disposable camera kopen?

Je kan bijna overal wel een wegwerpcamera kopen. Bij de Hema of Kruidvat, maar ook bij een camera winkel. Hieronder vind je een wegwerpcamera die te koop is op Bol.com! Easy win dus. Klik hieronder op de camera als jij deze ook wilt hebben. Have fun photographer!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten