Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Alles over de nieuwe American Eagle winkel

Afgelopen zomer opende de eerste American Eagle winkel in Nederland. Sindsdien zijn er verschillende gave winkels bij gekomen en zijn er geweldige, fashionable items te vinden op hun kledingrekken. Er zijn nu drie AE-winkels in Nederland, waaronder een nieuwe op de Kalverstraat in Amsterdam. Hier vind je nu dus de beste Amerikaanse jeanswinkel, en we zullen je vertellen waarom!

American Eagle Kalverstraat opende officieel zijn deuren op woensdag 4 september, en Teenmag was erbij om verslag te doen van de opening! Het eerste wat ons opviel waren de blauwe en witte ballonnen die in de winkel hingen om de opening te vieren. Bij het betreden van de winkel merk je meteen het strakke en open ontwerp op, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De nieuwe collectie is heel overzichtelijk te vinden. Er is positieve energie in de winkel, ook omdat de medewerkers erg vriendelijk en gastvrij zijn zodat je kunt genieten van de frisse uitstraling van de winkel. Ze vertelden ons dat AE de eerste bezoekers verrast met een exclusieve korting op hun eerste paar #AEJeans en er is een spannende Spin The Wheel-promotie met exclusieve aanbiedingen, die mogelijk in de komende weekenden weer zal draaien.

Flagship Store
Het tweede dat ons opviel was hoe groot de winkel is! De flagship store op de Kalverstraat is maar liefst 400 m²! Op de vrouwenafdeling valt meteen op hoeveel spiegels er zijn en hoe casual en comfortabel alle kleding er uit ziet. We hebben sommige jeans gepast en ze zijn van zeer goede kwaliteit. Onze favoriete items waren de blouses, die in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, en de warme truien en jassen die erg handig zijn nu de herfst eraan komt. We vonden ook de grafische fleece sweatshirts en bijpassende joggingbroeken erg leuk. De paskamers waren erg groot, met spiegels van vloer tot plafond, wat erg fijn is als je je look goed wilt checken. Naast jeans en cute tops kun je ook Boho-jurken vinden, die een totale cottagecore vibe geven.

In de kelder van het gebouw is een uitgebreide mannennafdeling. Hier vind je truien, oversized T-shirts, cargobroeken en hoogwaardige jeans. Ons team heeft ze gepast en vond ze zó comfortabel! De stof voelt bijzonder zacht aan en de lengte is gewoon perfect.

Wees een van de eerste bezoekers van deze nieuwe, geweldige winkel om de AE-collectie te bekijken en de winkel zelf te ervaren! Naast Amsterdam kun je ook American Eagle-winkels bezoeken in Rotterdam en Leidschendam, of online op aeo.eu.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten