Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Picture Perfect: Amsterdam

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Amsterdam!

1. NDSM Werf Amsterdam

In het noorden van Amsterdam vind je het populaire industrie terrein. Deze plek is zo groot dat je er veel foto’s kan maken met verschillende leuke achtergronden. Ga voor de graffiti muren staan, neem een kijkje bij het water of neem een foto bij de bekende graffiti boog. Daarnaast worden er vaak festivals, concerten en markten georganiseerd. Ook leuk om dan een kijkje te nemen.

2. Hortus Botanicus Amsterdam

Hou je niet zo van de straat en zoek je liever een rustig plekje in de natuur? Ga dan naar de ‘Hortus Botanicus’ die zowel in Leiden als Amsterdam te vinden is. Voor een klein prijsje kom je terecht in een paradijs vol met planten, bloemen en struiken. Je kunt hier kiezen uit honderden achtergronden. Tip: zoek een leuk bruggetje of maak een foto van onder zodat je de kassen op de achtergrond ziet. Nadat de foto’s zijn gemaakt kun je er ook nog eens heerlijk lunchen, met natuurlijk een mooi uitzicht.

green palm plant inside building during daytime

3. De Zevenlandenhuizen Amsterdam

Wauw, deze hotspot moet je hebben gezien! De ‘Zevenlandenhuizen’ bevinden zich in Oud-Zuid, in de buurt van het Vondelpark. Elk huisje representeert een land. Frankrijk, Spanje, Engeland, Rusland, Duitsland, Italië en natuurlijk Nederland komen dus allemaal voorbij! De huizen zijn gebouwd in 1894, wat het alleen nog maar leuker maakt.

4. Restaurants: The Pink Salon, Mama Kelly en The Avocado Show

Natuurlijk zijn er ook genoeg restaurants waar we eerder naartoe gaan voor het interieur, dan voor het eten. In Amsterdam zitten heel veel tentjes waar je lekker kan eten, maar ook niet heel onbelangrijk, je kunt er Instagramwaardige foto’s maken! Neem zeker eens een kijkje bij The Pink Salon, Boótoe, Lucy’s Cheesecake, Mama Kelly en The Avocado Show.

5. Toilet W Hotel Amsterdam

Je hebt het W Hotel vast al eens voorbij zien komen op Instagram. Met hun bekende zwembad op het dakterras, is dit misschien wel het mooiste hotel van Amsterdam. Maar, heb je hun toilet wel eens gezien? Ja, je hoort het goed! In de kleinste ruimte van het hotel, vind je een donkere kamer met allemaal lampen. Dit moet wel een Instagram-waardige foto opleveren!

6. De grachten van Amsterdam

In Nederland staan we er om bekend, onze mooie grachten. Voor ons zijn ze misschien vanzelfsprekend, maar probeer er maar eens voor te staan. Wedden dat het een mooie foto oplevert! Daarnaast kun je met allerlei props de foto nog wat leuker maken. Queen of Jetlags (Noor) doet dat bijvoorbeeld met een mooie bos bloemen en een fiets.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten