Laatste nieuws: Releases van vandaag

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Alles over tattoos

Een tattoo nemen is leuk, maar je moet er onwijs goed over na denken. In dit artikel lees je alles over de nazorg, de pijn, spijt en meer!

Nazorg is ontzettend belangrijk. Als eerst is het belangrijk om je tatoeage in te smeren, zodat de tattoo niet uitdroogt. Je tatoeage mag 4 weken lang niet in de volle zon en je mag 4 weken niet in bad. Je tattoo mag dus niet weken. Daarnaast moet je ondanks de jeuk afblijven van je tattoo. Je kan niet krabben, dit kan effect hebben op het plaatje. Je tattoo gaat vervellen, dit is normaal. Laat het zijn gang gaan en blijf goed smeren.

Van je tatoeage wil je natuurlijk geen spijt krijgen. Denk er goed over na en stel je idee voor bij vrienden en familie. Wanneer je het nog steeds niet zeker weet, kan je gebruik maken van een tijdelijke tattoo. Dit zijn kits die je kan bestellen. Deze tijdelijke tattoos blijven een paar weken tot maanden zitten. Wel moet je goed onthouden dat jij bepaald wat je met je lichaam doet. Als je goed heb nagedacht over het ontwerp en het 100% zeker weet, laat niemand je dan tegenhouden.

Een tattoo staat bekend om de pijn. Voor de een is dit pijnlijker dan de ander. Wij hebben een paar tips voor je tegen de pijn. Ter afleiding kan je kletsen met iemand die je hebt meegenomen of je tatoeëerder. Ook helpt het als je iets te eten neemt, zoals kauwgom, snoepjes of lolly’s. Per plek verschilt de hoeveelheid pijn. Hoe dunner het vel, hoe pijnlijker. Vooral de witte inkt, wat ze gebruiken als detail op het laatste, staat bekend als de grootste pijndoener.

Het vinden van een tatoeage artiest is lastiger dan je denkt. Vind iemand die dezelfde stijl als jou heeft. Hou je van dunne lijnen of dikke lijnen? Iemand die met veel inkt werkt of weinig inkt werkt. Elke tatoeëerder is gespecialiseerd in diens eigen stijl! Kies daarom niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde, maar kijk goed naar de artiest die bij jou past. Als een artiest niet veel vraagt voor het zetten van een tatoeage, is het meestal niet goed. Als je geen geld hebt voor je ontwerp of geduld om ervoor te sparen, is dit misschien niet iets voor jou.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten