Laatste nieuws: Shawn Mendes geeft een update na gecancelde tour

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Alles wat je moet weten over primers

Een primer in je make-up routine is essentieel. Het zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over primers!

Een primer breng je aan na je dagcrème en als eerste stap van je make-up routine. Het kan in de vorm van een spray of een stevige crème of gel. Een primer kan ook een extra werking hebben. Het kan ook werken tegen anti-roodheid en een vette huid, maar ook een droge en korrelige look. 

#1 Poreless Putty Primer

Klik op het plaatje voor het product!

De Elf Poreless Putty Primer heeft een dikke formule, waardoor je make-up extra lang op je huid blijft zitten. Je kan het ook goed aanbrengen op je poriën rondom je neus, waardoor je huid er gladder uit komt te zien. Daarnaast is de primer ook goed voor je portemonnee!

#2 Babyskin Pore Eraser

Klik op het plaatje voor het product!

De Maybelline Babyskin Pore Eraser heeft een vloeibare en doorzichtige formule. Je verspreidt het gemakkelijk om je huid en je hebt maar een klein beetje nodig voor je gehele gezicht. De primer laat je huid als een babybilletje voelen!

#3 Photo Finish Reduce Redness Primer

Klik op het plaatje voor het product!

De Photo Finish Reduce Redness Primer van Smashbox is dé primer tegen roodheid en puistjes. Het vermindert de huid zelf niet, maar het laat je make-up er flawless uitzien. Met deze primer zijn al je rode vlekjes en bultjes weggetoverd.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten