Laatste nieuws: Ophef rondom vakantie Lil Kleine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Hack: scheren met een mannen-scheermesje

Scheren, het blijft een hele operatie. Zit er verschil tussen scheermesjes voor mannen en scheermesjes voor vrouwen? Zeker! En bij een mannen scheermesje gaat er een wereld voor je open..

Tussen mannen-scheermesjes en vrouwen-scheermesjes zit zeker verschil. Vrouwen scheren meestal andere gedeeltes van hun lichaam waar ze bepaalde hoeken voor nodig hebben. Een vrouwen scheermes heeft dan ook rondere hoeken in vergelijking tot de scheermesjes van mannen. 

Als je als vrouw dus een mannen-scheermesje gebruikt is de kans dat je je snijdt wel groter, maar de kans op een gladder resultaat ook! Ook is het zo dat vrouwen-scheermesjes duurder zijn dan die van de mannen.

Je kan dus prima een mannen-scheermesje gebruiken. Blijf wel een beetje voorzichtig met het scheermesje en gebruik het in combinatie met scheergel of een andere zeep speciaal voor scheren. Zo krijg je supergladde benen en oksels en ben je ook nog eens goedkoper uit! Tip: koop wel lekker je eigen, en laat die van je vader, broer of opa lekker liggen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten