Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

BENR komt met cover Drivers License

Ken je ze nog? Bart en Robin van BENR? Dat moet haast wel. De twee zangers zijn al een tijdje volle bak bezig met hun muziek en ook YouTube. Vanmiddag droppen ze een wel hele bijzonder cover..

Met een goede 158K abonnees onder hun naam zijn Bart en Robin goed bezig. Ze maken covers maar steken ook nog eens tijd in content maken. Zo hebben ze hun eigen serie AutoTune waar verschillende gasten komen vertellen over de wildste, meest persoonlijke en leukste verhalen.

Zingen doen ze al een lange tijd. De twee muzikanten ontmoetten elkaar veertien jaar geleden op school en zijn sindsdien beste vrienden. Nadat Q-Music dj Kai Merckx de BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Helaas ging dat optreden niet door vanwege de Coronacrisis. Wanneer ze wel op het podium zullen verschijnen is nog niet bekend.

Vandaag droppen ze ook weer een bijzondere cover. Ze hebben ‘Drivers License’ van Olivia Rodrigo vertaalt in het Nederlands. Wauw! Deze hit veroverde de charts wereldwijd en de mannen van BENR hopen hetzelfde te bereiken in Nederland. Check hieronder het nummer en de clip!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten