Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Beste dupes: Blush

Voor je make-up wil je natuurlijk de beste en fijnste producten hebben. Maar soms kan dit qua prijs enorm oplopen. Sommige merken maken de beste dupes van de mooiste producten. Wij hebben een paar dupes van de populairste blush voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij budget proof hele mooie producten shoppen!

#1 Dior Backstage Rosy Glow Blush VS Essence Mosaic Blush

Dior is een bekend merk van zijn kleding maar ook hun fantastische make-up lijn. Het is van goede kwaliteit, maar is vaak aan de dure kant. De blush is verkrijgbaar voor 40,95 euro. Dit product heeft een hele goede dupe, namelijk ‘Essence Mosaic Blush’ voor maar 3,07 euro. De dupe is net zo mooi roze als die van Dior!

#2Nars Blush Orgasm’ VS ‘NYX Powder Blush Pinched’

‘Nars Blush Orgasm’ is de best verkochte blush kleur voor de wangen. Voor een gezond uitziende tint en een natuurlijke blos, die iedere look compleet maakt. Deze blush is een must to have, maar wat aan de prijzige kant. Je kunt deze blush kopen voor 33,00 euro. Daarentegen hebben wij een mooie dupe gevonden voor dit pareltje namelijk ‘NYX Powder Blush Pinched’. Deze blush geeft je huid een stralende maar subtiele glow. Deze blush is ideaal voor dagelijks gebruik. Deze dupe blush is verkrijgbaar voor 13,75 euro.

#3CHANEL Joues Contraste Blush Frivole’ VS ‘Maybelline Fit Me Blush Peach’

De iconische blush van CHANEL onmisbaar, het geeft het gezicht een gezonde uitstraling. Een zachte poedertextuur met een doosje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Een prachtig merk en product, maar deze blush kost maar liefst €46. De ‘Maybelline Fit Me Blush Peach’ is de dupe om een gezonde peachy glow te creëren. Deze Peach blush is te koop voor 10 euro!

Welke ga jij proberen?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten