Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Beste work-outs video’s part 2

Wil je lekker fit blijven en je gezond voelen? Dan zijn deze work-outs perfect voor jou! Je kan ze vanuit huis doen of in de sportschool. Voor sommige work-outs heb je spullen nodig, maar andere kun je zonder apparaten doen! Check hieronder de beste work-outs voor jouw summer body!

#1 Daisy Keech – 10 minute HIIT

Voor deze hoge intense interval training heb je geen apparaten nodig. Deze work-out is dus perfect om thuis te doenwork-out. Daarnaast duurt het maar 10 minuutjes. Deze work-out is effectief en laat je echt zweten!

#2 Chloe Ting – core en arms work-out 10 minute

Deze work-out is perfect voor beginners! De work-out kun je thuis doen of in de gym.Je hebt namelijk geen hulpmiddelen nodig. De 10 minuten durende work-out is effectief en als je deze work-out regelmatig doet zie je de resultaten in de spiegel!

#3 Emi Wong – Slim legs 10 minute no jumping

Wil jij dat je benen dunner worden en dat ze tegelijkertijd sterk en gezond blijven? Dan is deze work-out perfect. In deze 10 minuten durende work-out werk je aan het trainen van je benen. Voor het beste resultaat moet je doorgaan tot je je benen voelt branden!

#4 Pamela Reif – strong waist 10 minute

Voor deze work-out heb je een fles of gewichten nodig! Je gaat werken aan je middel om het sterker te maken en sterke abs. Het is een effectieve work-out die je prima thuis kunt doen of in de gym. Dus maak je klaar voor een goede work-out!

#5 Pamela Reif – full body work-out 10 minute

Met deze work-out ga je aan je hele lichaam werken! Je hebt geen apparaten of hulpmiddelen nodig voor deze work-out! Dus je lekker thuis aan de slag! Het is een goede work-out voor beginners en dus makkelijk te volgen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten