Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bevrijdingsfestivals

Op 5 mei is het weer zover, we mogen onze vrijheid weer gaan vieren! Wij hebben deze keer de drie bekendste vrijheid festivals op een rijtje gezet en hier zitten er dit zeker twee bij waar alle leeftijden toegang tot hebben! Waar ga jij heen?

Dance4Liberation

Op donderdag 5 mei 2022 vieren we met ruim 30.000 feestbeesten onze vrijheid tijdens Dance4Liberation! Dit jaar in 2022 is Dance4Liberation verhuist naar het prachtige Wijthmenerplas in Zwolle, waar ze het festival flink zullen gaan uitbreiden. Dit is namelijk het grootste outdoor dancefestival op Bevrijdingsdag.​

Heb jij zin in een leuk feestje op Bevrijdingsdag? Check het wonderbaarlijke programma van Dance4Liberation, scoor je tickets voor slechts €18,50 en kom op 5 mei samen je met jou vrienden en de rest van de wereld je vrijheid vieren!
#geenleeftijdaanverbonden

Bevrijdingsfestival

Dit jaar zou het bevrijding-festival weer plaatsvinden in Amsterdam, Brabant, Den Haag, Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Haarlem, Limburg, Overijssel, Utrecht, Zeeland en in Zuid-Holland. Zo zijn er tijdens dit festival muziekoptredens voor miljoenen mensen om zo de vrijheid te vieren.
#geenleeftijdaanverbonden

Amsterdams Verbond

Dit jaar zal er weer op Bevrijdingsdag Het Amsterdams Verbond plaats vinden. Eindelijk is het weer tijd om op 5 mei samen de vrijheid te vieren. Dit jaar staat er weer een perfecte line-up klaar met onder andere Ronnie Flex, Kevin en Benny Rodrigues. Helaas zit er wel een minimale leeftijd verbinden aan dit festival het gaat hier namelijk om een minimale leeftijd van 18+, de kaartjes zijn in de verkoop voor 59,-
#minimaleleeftijd18+

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten