Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bijbaantjes in de coronaperiode

In de coronaperiode zijn er helaas minder baantjes en mogelijkheden bij bepaalde winkels of bedrijven. Veel winkels en gelegenheden sluiten, maar een zakcentje wil je nog steeds kunnen verdienen. In dit artikel lees de drie leukste en goed verdiende bijbaantjes in de coronaperiode!

Werken bij de GGD

Door de coronacrisis belt iedereen de GGD-testlijn en vaccinatielijn… Zoveel mensen proberen dit nummer te bereiken. Hierdoor hebben zij nieuwe werknemers nodig en kan jij een zakcentje verdienen! Het salaris is zeker niet verkeerd. Je verdient minimaal 10,11 per uur en op zondag maar liefst € 15,17 per uur! Het werk kan je lekker vanuit huis doen, hierdoor heb je geen reistijd. Je zit achter een laptop en neemt de telefoon op. Naast dat het goed verdient, help je ook nog eens mensen met vragen en kan je echt een steentje bijdragen!

Werken bij de supermarkt

De supermarkt is en blijft een goedlopende en leuke bijbaan. Je bijbaantje stopt niet, hoe slecht de corona situatie ook is. In elk dorp of stad heb je een supermarkt waar ze jongeren zoeken om te helpen. Je kunt hier vakkenvullen of werken achter de kassa, maar ook doorgroeien tot een leidinggevende positie. Veel mogelijkheden dus! 

Werken als Fietskoerier

Fietskoeriers en flitsbezorgers zijn niet meer weg te denken! In de grote stad zie je op elke hoek een bezorger op een E-bike. Onder andere ‘Gorillas’ ‘Flink’ en ‘getir’ zoeken naar nieuwe koeriers. Bij bijvoorbeeld Gorillas kun je flexibel werken. Je mag zelf kiezen of je overdag, in de avond of in het weekend wilt werken. Je salaris kan variëren van € 13,30 tot € 21,50! Daarnaast krijg je ook bonussen en korting.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten