Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Body positivity influencers part 3

Instagram is de plek dat volstaat met ‘perfecte’ plaatjes, maar die zijn niet altijd even realistisch. Hierdoor kun je misschien best onzeker raken… Gelukkig zijn er steeds meer influencers die wel echte foto’s delen. Wij zetten de leukste influencers voor je op een rijtje voor een beetje body positivity op je tijdlijn, part 3! 

#1 Iskra Lawrence 

Een powervrouw is zonder twijfel Iskra Lawrence. Ze deelt met regelmaat foto’s van haar prachtige gezin, maar ook vaak inspirerende en vooral ‘empowering posts’ over haar lichaam. 

#2 Em Ford 

Em Ford focust zich meer op skin positivity, iets wat natuurlijk ook onderdeel is van body positivity. Op haar Instagram deelt ze haar verhaal over haar acné. Wat een hoop onzekerheden met zich meebracht. Ze besteedde uren aan haar skincare maar niks mocht helpen. Toch heeft ze nu haar draai gevonden en deelt ze graag haar verhaal, ervaring en tips met haar volgers.  

#3 Megan Jayne Crabbe 

Megan is een body positivity influencer vanaf het eerste moment. Op haar Instagram-account vind je een flinke dosis zelfliefde en deelt ze de beste tips om je lichaam te accepteren. 

#4 Danae Mercer 

Danae waarschuwt haar volgers voor het verschil tussen Instagram en de realiteit. Dit laat ze zien door twee foto’s naast elkaar te zetten. Op de eerste voldoet ze, door goed te poseren, aan het ideaalbeeld en op de tweede toont ze de échte situatie.  

#5 Kellie Brown 

Brown is een bodypositive-activist en bedacht de hashtag #fatatfashionweek. Haar platform zet ze in om vrouwen ervan te overtuigen dat elk lichaam goed genoeg is. Vol zelfvertrouwen poseert ze in bijvoorbeeld een bikini, want ‘een lichaam in een bikini ís een bikini body’. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten