Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

De stylisten van celebrities

Celebrities zien er altijd op-en-top uit. Ze dragen de meest fashionable outfits en alles past mooi bij elkaar. Vaak doen ze dit alleen niet zelf! Hier zitten stylisten achter. Dit zijn de drie bekendste stylisten van jouw favoriete celebrities.

Charli D’Amelio’s stylist: Jill Jacobs

Jill Jacobs is sinds een paar maanden de vaste stylist van Charli. Ze zoekt niet alleen voor de rode loper haar leuke outfits, maar ook voor haar dagelijkse lookjes. Jill laat de TikTokker veel matching setjes dragen. Daarnaast draagt ze nu meer donkere kleuren.

Dua Lipa’s stylist: Lorenzo Posocco

Lorenzo Posocco zit achter Dua’s populaire outfits. De stylist laat Dua veel verschillende kleuren en printjes dragen. De twee werken al zes jaar samen! Naast dat hij alle outfits voor de zangeres regelt, zijn ze ook goede vrienden. Lorenzo is ook de stylist van Sabrina Carpenter!

De Kardashians stylist: Dani Michelle

Dani is de dame die achter alle looks van de Kardashians zit! Ze styled onder andere Kendall, Khloé en Kourtney. De Halloween kostuums, rode loper outfits, maar ook dagelijkse lookjes worden door haar gestyled. Naast De Kardashians is Dani ook de stylist van Victoria Secret model Elsa Hosk.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten