Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Cleansing Kristallen

Kristallen verzamelen is een leuke en mooie hobby! Kristallen cleansen, oftewel schoonmaken, is zeer belangrijk als je kristallen verzamelt. Elke kristal heeft een andere functie en betekenis. Zo werkt dat ook voor schoonmaken. Sommige kristallen hebben een andere manier om schoongemaakt te worden dan dat jij misschien gewend bent. Lees verder om meer te weten!

Volle maan

Iedere volle maan kan je je kristallen buiten of bij het raam neer leggen. Dit zorgt ervoor dat de kristallen de energie van de vollemaan volledig tot zich op kan nemen. Dit zorgt ervoor dat alle negatieve energie die aanwezig waren weg wordt gehaald en de kristallen volledig schoon worden gemaakt. 

Maan water

Maan water maak je met schoonwater en zout. Vervolgens zet je het water onder de volle maan voor een hele nacht. De maan bepaald veel over het water. Zo werkt het ook als je water in een glas buiten zet. Als je het water wil gebruiken om ook te drinken kan je ervoor kiezen om er geen zout in te doen.

Kijk alleen uit! Je kan het water niet gebruiken voor alle kristallen! Aardig wat kristallen verdragen geen water. Water kan zo kristallen beschadigen en ervoor zorgen dat ze kleur verliezen.

Zoek dan van tevoren op of jouw kristallen wel tegen water kunnen!

Sage

Met de rook van sage ga je om de kristallen heen. De energie van de sage zorgt ervoor dat de kristallen volledig worden schoongemaakt. Gebruik alleen geen white sage! Dat is namelijk alleen bedoelt voor Laktoka, Comanche, Cheyenne, Arapaho en Navajo stammen. Als je dat wel doet is dat culturele toe-eigening. 

Gebruik in plaats daar van blue sage met of zonder lavendel. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten