Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Comedy Films om met je vrienden te kijken

Zin om met je vrienden een film te kijken waar je sowieso van gaat lachen? Dan moet je deze comedyfilms gaan kijken!

The Peanut Butter Falcon

Zin in comedy, feel-good én een beetje actie? Dan is ‘The Peanut Butter Falcon’ met Shia Labeuof en Zack Gottsagen echt iets voor jou. Zack is een acteur met het syndroom van Down, wat ook een belangrijk concept is in de film. Zak is een jongen die uit zijn verzorgingstehuis ontsnapt om zijn grote dromen als professionele worstelaar na te jagen, op deze weg ontmoet hij de crimineel Tyler die ook op de vlucht is geslagen. Dit zorgt al voor een band en de twee bouwen een mooie vriendschap op.

Senior Year

Rebel Wilson speelt een high-school cheerleader die door een ongeluk tijdens een optreden in een coma terechtkomt, en dat allemaal 1 dag voor het grote prom feest, de dag waar je naartoe leeft als leerling. 20 jaar later word ze wakker uit haar coma en keert ze terug naar haar high-school om haar schooltijd af te maken. 

Dirty Grandpa

In ‘Dirty Grandpa’ zie je Zac Efron en Robert De Niro als opa en kleinzoon. Nadat de vrouw van Dick Kelly overleed wil hij na een huwelijk van tientallen jaren van de vrijheid gaan proeven. Hier belt hij zijn kleinzoon Jason voor op. Jason staat op het punt om te trouwen met een vrouw waar Dick he-le-maal niks leuk aan vindt. De twee mannen gaan op pad en ontdekken wat ze willen met het leven.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten