Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

De beste kijktips

Door de huidige pandemie mogen we een stuk minder naar buiten en met elkaar zijn. Heb jij het gevoel dat je heel Netflix of Disney+ al hebt uitgekeken? Dan hebben wij nog een aantal films en series voor je op een rijtje gezet!

Clouds

De film Clouds is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is een inspirerend verhaal, waarin een jonge muzikant, Zach Sobiech, ontdekt dat zijn kanker is uitgezaaid en dat hij nog maar kort te leven heeft. In de korte tijd die hij nog heeft, probeert hij zijn droom waar te maken. 

Pak de tissues er maar bij want je zult het niet droog houden bij het kijken van deze film. De film is te kijken op Disney+. Kijk hieronder naar de trailer: 

.

Getekend voor het leven

Getekend voor het leven is een documentaire van Quinsding. Hierin volgt ze levens van kinderen in Colombia, Nederland en Jordanië. Ze zijn gevlucht uit verschillende plekken in de wereld, maar hebben 1 ding met elkaar gemeen: ze hebben moeten vluchten voor hun leven. Je bent een vluchteling, maar ook gewoon nog maar een kind. Hoe doe je dat?

De volledige documentaire is gratis te bekijken op het YouTube-kanaal van Quinsding. 

Holidate

Twee singles die de feestdagen haten en die elkaar nauwelijks kennen, sluiten een pac om elkaars ‘holidate’ te zijn voor elke feestelijke gelegenheid het komende jaar. Ze verzekeren zichzelf ervan dat ze geen romantische interesse in de ander hebben en worden elkaars perfecte pluspunt tijdens de feestdagen. Maar aan het einde van een jaar van absurde vieringen, ontdekken de twee van alles wat ze haten, misschien wel iets waar ze onverwachts van houden.

De film is te zien op Netflix.

.

Dash & Lily

Tegenpolen trekken elkaar aan als de cynische Dash en de vrolijke Lily elkaar berichten en uitdagingen sturen via een roodboekje dat ze in New York voor elkaar hebben achter gelaten.  De film staat pas 2 dagen op Netflix en is gebaseerd op het gelijknamige boek ‘Dash & Lily’s Book of Dares’.

.

The Sun is Also A Star

‘The Sun Is Also A Star’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicola Yoon en is te zien op Videoland. Student en romanticus Daniel Bae en in de Jamaica geboren pragmanticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een magische dag in New York. Vonken vliegen onmiddellijk over tussen de twee vreemdelingen. Maar het loopt niet zoals de twee hadden gehoopt. 

.

Criminal Minds

Sinds begin deze maand staat seizoen één tot en met 14 van ‘Criminal Minds’ op videoland. In de serie volgen we agent Aaron Hotchner die moorden oplost, samen met een team van FBI agents. In de serie richtte de agenten zich op de mindset en niet op de misdaad om zo te voorkomen dat de crimineel niet nog een keer kan toeslaan. 

.

Harry Potter 

Mocht je helemaal willen genieten van een serie films, dan is Harry Potter perfect. Alle films zijn te bekijken op Prime Video. In de eerste film maken we kennis met Harry Potter. Op zijn elfde verjaardag krijgt Harry te horen dat zijn overleden ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt. 

.

Grey’s Anatomy 

Een serie van 15 seizoenen die je wel even zoet houdt. De 15 seizoenen zijn te zien op Prime video, maar seizoen 16 is al op tv geweest en seizoen 17 zijn ze begonnen met filmen. 

In seizoen 1 van de serie ontmoeten we de eerstejaars co-assistenten chirurgie van Seattle Grace. We maken kennis met Meredith Grey and vier andere co assistenten die het leven en werk proberen te combineren in Seattle Grace Hospital en dit gaat niet zonder slag of stoot. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten