Laatste nieuws: Adele gaat trouwen

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De beste primers

Het is de basis voor een egale en mooie huid: primer. Een goede primer is eigenlijk onmisbaar in je dagelijkse skincare-routine. Het hydrateert, matteert en zorgt ervoor dat je foundation mooier zit en langer op z’n plek blijft. Een must-have dus! Maar wat zijn de beste primers? Wij hebben onze top 5 voor je op een rijtje gezet!

#1 MAC Prep Prime Fix+ Primer

Deze primer van ‘MAC’ is een echte klassieker! Ga je voor het eerst een primer gebruiken? Dan zit je hiermee sowieso goed! Het is een lichte mist die je op de huid sprayt. Hierdoor geeft het een verfrissend effect. Deze primer geeft de perfecte basis voor je make-up en vermindert een vette huid. Daarnaast is het perfect om de vermoeide huid te hydrateren en te verzachten. De ‘MAC Prep Prime Fix+’ kost €20 euro. Believe us, het is je geld waard! 

#2 Max Factor Miracle Prep Primer

Ook ‘Max Factor’ heeft een goede primer, namelijk de ‘Miracle Prep Primer’. Mooie make-up begint met een verzorgde huid en daar is deze primer perfect voor! Deze niet-plakkerige primer verzorgt en hydrateert de huid. Het is een zachte, olievrije formule en beschermt je tegen de zon. Daarnaast verlengt het ook de houdbaarheid van je make-up op je gezicht. Good to know: de primer is geschikt voor iedere huidtype, zelfs de gevoeligste. En niet geheel onbelangrijk, er zit ook nog eens een goed prijskaartje aan! De primer is voor €7,50 euro (online) te koop! 

#3 Maybelline Baby Skin Pore Eraser Primer

De ‘Baby Skin Pore Eraser’ is een primer die de huid een babyzachte touch geeft. De formule is zacht en verkleint poriën. Daarnaast matteert de primer de huid om zo een goede basis te leggen voor de foundation. Ook zonder foundation is jouw huid direct egaler en zachter! En een extraatje: de kleurrijke verpakking ziet er super cute uit! De prijs van de ‘Maybelline’s Baby Skin Pore Eraser’ verschilt per site. Maar de goedkoopste hebben wij gevonden op ‘Wehkamp’, namelijk voor maar €4,50 euro!

#4 Charlotte Tilbury – Invisible UV Flawless Poreless Primer

Deze goede primer van ‘Charlotte Tilbury’ beschermt de huid tegen zonlicht, vervuiling, kou, hitte en wind. Hiermee voorkomt het rimpels, fijne lijntjes en schade aan de structuur van de huid. Nog niet overtuigd? Deze make-up primer hydrateert, egaliseert en de huid voelt direct gladder aan. Daarnaast heeft het een ‘Leaping Bunny keurmerk’. Dit betekent dat het op geen enkele manier op dieren is getest. Het is wel een aanslag op je portemonnee, de primer kost namelijk €49 euro. Maarrrr, dan heb je ook wel wat! 

#5 e.l.f. – Poreless Putty Primer 

Deze primer is niet voor niks een hit op TikTok. De ‘Poreless Putty Primer’ geeft make-up grip zodat deze de hele dag door blijft zitten. Ook helpt het de huid te beschermen tegen vochtverlies. Met de fluweelachtige textuur glijdt de primer moeiteloos over de huid, voor een poreless effect. Daarnaast hoef je maar een dun laagje aan te brengen, dus je kunt lekker lang met een potje doen! De ‘Poreless Putty Primer’ van e.l.f. is voor €10 euro verkrijgbaar. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten