Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De haarstijlen van Bridgerton

De leuke moderne kostuumdrama-serie ‘Bridgerton’ komt binnenkort terug met een nieuw seizoen! In de serie dragen de personages de mooiste jurken en haarstijlen. In dit artikel lees je alles over de mooiste haarstijlen van ‘Bridgerton’!

Eloise 

Eloise Bridgerton is het jongere zusje van Daphne. Ze is stoer en rebels. Deze houding kan je ook helemaal aflezen aan haar look! Ze heeft bruin, messy haar met een pony. Voor Eloise’s look kan je met een krultang slag creëren. Voor volume kan je volume poeder gebruiken en tegen je hoofdhuid masseren. Hierdoor krijg je de mooie Eloise look!

Daphne

De knappe Daphne is de oudste zus van de Bridgerton familie. Ze is geliefd door alle jongens en ziet er altijd perfect uit. Daphne’s haar ziet er altijd goed uit maar heeft ook een opvallende look: haar korte side-bangs. Ze steekt haar haar vaak half op. Het bovenste gedeelte van het haar, doet ze met een strikje in een staart of knotje. Het onderste gedeelte zit altijd met een slag of krul. 

Penelope

Penelope is een echte cutie. Ze is beste vriendinnetjes met Eloise. Penelope wordt gestyled door haar strenge moeder en mag maar een paar kleuren dragen. Ze wordt gezien als een vrolijk meisje die altijd gele kleurtinten draagt. De haarstijl van Penelope is opvallend door haar rode haar met krulletjes. Om haar look na te maken, kan je gebruik maken van twee krul manieren. Je gebruikt een hele smalle krultang of je gebruikt rietjes. Met rietjes pak je kleine plukjes haar en draai je het haar om het rietje. Dit laat je een paar uur zitten en tadaa: je hebt de look van Penelope!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten