Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

de lekkerste parfums

Dit zijn de lekkerste parfums voor speciale gelegenheden!

Iedereen wil natuurlijk altijd lekker ruiken, maar soms heb je momenten waarbij je geur net iets specialer moet zijn of waarbij je net een specifiek soort geur met je mee wilt dragen. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met parfums voor verschillende situaties en elke dag!

Eilish by Billie Eilish.
Billie staat erg bekend om haar muziek en unieke karakter als artiest. Al is ze erg eigenzinnig, wel is ze meegegaan met andere artiesten in het maken van een parfum. Deze parfum is vaak uitverkocht, maar als je geluk hebt weet je er eentje te bemachtigen. Het is een zoete, maar toch frisse en romige geur. De geur is warm en erg krachtig tegelijkertijd. De geur is gemaakt van bloemblaadjes, rode bes en vanille met cacao. Dit betekent dat het een super fijn geurtje is voor bijvoorbeeld een eerste date. Zoet maar, krachtig!

Cloud Eau de Parfum van Ariana Grande
Nog zo’n artiest die parfums maakt denk je misschien? Maar niets is minder waar. Ariana Grande maakt al lang parfums. In 2015 kwam haar eerste geurtje uit genaamd ‘Ari’ by Ariana Grande. ‘Ari’ is nog steeds op veel plekken te koop en dat zegt alles over hoe lekker Ariana haar geurtjes wel niet zijn. Ariana heeft ondertussen al acht andere parfums. Ari, Moonlight, Frankie, R.E.M., Sweet Like Candy, Thank U Next, God is a Woman en dan natuurlijk Cloud. Al Ariana’s luchtjes zijn heerlijk, maar laten we ons even focussen op Cloud. Cloud is een luchtje op basis van lavendel, vanille, slagroom en praline. Hoewel de geuren los van elkaar erg heftig kunnen zijn, is Cloud een dromerige en onweerstaanbare geur. De geur blijft lang hangen en is perfect voor een schooldag. Met dit geurtje trek je zeker je crush naar je toe!

Born Dreamer by Charli D’Amelio
Charli wil dat de jonge doelgroep hun dromen naleven en zelfvertrouwen hebben. Dat is te merken aan de naam van het geurtje, maar ook zeker te merken in de geur zelf. ‘Born Dreamer’ is een geur op basis van bloemen en fruit. Ook zit er Amber is en Jasmijn. De geur ontwikkeld zich naar persoonlijke lichaamschemie. Born Dreamer is er om jou zelfverzekerdheid te boosten, maar ook om de planeet te beschermen. Het geurtje en de verpakking zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en duurzaam geoogste jasmijn. De fles is recyclebaar en navulbaar. Hoe dan ook, dit geurtje is perfect als je een confindence boost nodig hebt, bijvoorbeeld als je een presentatie voor de hele klas moet geven. Je docent geeft je alleen door dit geurtje zeker al een 10!

By The Fireplace by Maison Margiela
By The Fireplace is een luchtje van het merkt Maison Margiela Paris. Het geurtje is deel van de Replica collectie. Replica is een erg goed lopend en wereldwijd bekende collectie. ‘By The Fireplace’ heeft een heerlijk krachtige geur. Zoals de naam al zegt is het geurtje erg krachtig en vurig. Dit is een echt geurtje gemaakt voor in de herfst of winter. Het doet je echt denken aan een lekkere winteravond bij de open haard. Dit luchtje is een perfect kerst of verjaardagscadeautje, want het is best prijzig. De geur is unisex, dus je kan het aan iedereen weggeven.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten