Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De leukste kerstfilms

Nog een paar dagen en dan is het kerst! Met deze films kom je alvast in de ‘Christmas Spirit’. Netflix en Disney+ brachten in de maand december ontzettend veel nieuwe kerstfilms uit. En deze moet je echt zien!

Op Netflix:

Falling for Christmas

Mean Girls-ster Lindsay Lohan maakt haar comeback in deze nieuwe kerstfilm. In deze film kruipt ze in de huid van een verwende hotel erfgename, die na een ongeluk tijdens haar verloving op de piste haar geheugen kwijtraakt en verliefd wordt op de man die haar heeft gered.

Christmas With You

Zin om even je gedachtes te verzetten? In deze feelgood film vertrekt popster Angelina naar een stadje dicht bij New York. Hier ontmoet ze een trouwe fan en besluit samen met haar familie kerst te vieren.

The Noel Diary

Bestseller auteur Jacob Turner ontmoet Rachel. Rachel wil meer weten over haar familiegeschiedenis doordat ze geheimen tegenkomt in een mysterieus dagboek. Jacob weet hier meer van af en besluit haar te helpen de geheimen te ontrafelen

I Hate Christmas Seizoen 1

In deze Italiaanse comedyserie werkt een alleenstaande verpleegkundige zichzelf in de nesten als ze liegt tegen haar familie. Ze zegt dat ze een vriendje heeft, maar dit is helemaal niet waar. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden. Gaat dat haar lukken?

Op Disney+

The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Disney lanceert een kerstspecial van ‘The Guardians of the Galaxy’. Star-Lord, Drax, Rocket, Mantis en Groot houden zich bezig met pittige streken in een gloednieuwe originele special.

The Santa Clauses

Disney+ lanceerde op woensdag 16 november de kerstserie ‘The Santa Clauses’ Scott Calvin staat op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert zich dat hij niet eeuwig Kerstman kan blijven. Hij begint plotseling zijn Kerstmanmagie te verliezen. Hij gaat opzoek naar een geschikte vervangende kerstman, samen met zijn twee kinderen en een heleboel elfen die op de Noordpool zijn opgegroeid.

In de bioscoop

Violent night

De bioscoopfilm ‘Violent Night’ is een duistere kerst thriller. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman, gespeeld door David Harbour (Jim Hopper in Stranger Things). Ze komen er snel achter dat deze lieve kindervriend ook een hele andere kant heeft.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten