Laatste nieuws: S10 speelt hoofdrol in documentaire over mentale problemen

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste podcasts om te luisteren part 2

Podcasts zijn razend populair, en er is ontzettend veel keuze. Daarom hebben wij in dit artikel de 4 leukste podcasts voor jou op een rijtje gezet. Deel 2!

#1 Geuze & Gorgels

Deze populaire podcast kan niet ontbreken! In ‘Geuze & Gorgels’ gaan Monica Geuze en Kaj Gorgels met elkaar kletsen en lachen. Het zijn twee beste vrienden, die vinden dat ze elkaar te weinig zien. Ze zitten elke week klaar om de zin en onzin van hun levens door te nemen. Dat wordt lachen!

#2 Anything Goes with Emma Chamberlain

De mega bekende Emma Chamberlain gaat in ‘Anything Goes with Emma Chamberlain’ in gesprek met zichzelf. Ze heeft veel aan haar hoofd. Alles wordt besproken in deze podcast: vriendschappen, modeadvies, mentale problemen en ga zo maar door! Emma is eerlijk en niets blijft onbesproken.

#3 Het Tussenuurtje de Podcast

In het tussenuurtje gaan vier jonge jongens (Jesse, Jonas, Luuk en Lucas) in gesprek met elkaar. Dit gaat over de meest uiteenlopende thema’s die er zijn. Soms lachend, maar ook discussiërend en ruziënd.

#4 Held In Eigen Verhaal

Iedereen heeft een eigen verhaal. In ‘Held In Eigen Verhaal’ behandelt presentatrice Iris Enthoven de bizarste verhalen. In haar podcast behandelt ze informatieve verhalen en gebeurtenissen. Zo wordt er onder andere gesproken over drugsverslaafden, bijzondere geloven en terrorisme.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten