Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De leukste podcasts om te luisteren

Podcasts zijn razend populair! En er is ontzettend veel keuze. Daarom hebben wij in dit artikel de 4 leukste podcasts voor jou op een rijtje gezet!

#1 BROERS met Sam en Rijk

Deze podcast is je waarschijnlijk niet ondergaan! In de ‘Broers podcast’ praten Rijk en Sam Hofman over hun pikante verhalen. Elke week kletsen ze met elkaar over hun dates, afspraakjes en feesten. 

#2 BROKKO met Korthom & Lotte

In deze wekelijkse podcast neemt YouTuber Korthom samen met Lotte een aflevering op over hun verhalen, meningen en gebeurtenissen. Het duo had een maandenlange break genomen, maar ze zijn nu terug met twee nieuwe afleveringen!

#3 Bro Code de Podcast

Elke zondag delen Yaron, Bjorn en Mats hun verhalen in ‘Bro Code’. De drie jongeren praten over de dingen die ze meemaken en geven hun (sterke) mening over verschillende onderwerpen. Ze hebben het onder andere over liefdesverdriet, jaloezie, onzekerheden en hun eerste keer. 

#4 Kleine Meisjes Worden Groot

Lola Lotta Ross en Daphne Blokland praten iedere week over het worden van een volwassen vrouw! Ze behandelen elke week alle stappen die je bewandelt. De twee meiden zijn verschillend, waardoor je steeds verschillende meningen en verhalen te horen krijgt. De afleveringen gaan onder andere over spiritualiteit, anticonceptie en daten.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten