Laatste nieuws: Beelden van de songfestival-act van Joost Klein te zien

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De make-up artiesten van celebs

Achter elke mooie make-uplook van celebs zit iemand achter! Jouw favoriete celebrities hebben een eigen vaste make-up artiest. Deze artiesten zitten achter Zendaya, Maddie Ziegler en Ariana Grande!

Zendaya’s make-up artiest Sheika Daley

Sheika doet Zendaya’s make-up voor fotoshoots, de rode loper en interviews. Haar look is altijd naturel. Je ziet de actrice altijd met een mooie glow met zachte en neutrale kleuren. Zendaya draagt vaak opvallende outfits. Hierdoor is haar make-up subtiel.

Maddie Zieglers make-up artiest Tonya Brewer

Maddie heeft al jaren dezelfde make-up artiest: Tonya Brewer. Voor elk event of fotoshoot doet ze Maddie’s make-up. Ze gaat vaak voor een goede, dekkende foundation die er wel natuurlijk uitziet. Vaak kiezen ze voor iets opvallends in de look. Dit keer in Tonya gegaan voor een opvallende lip, maar soms is dit een felle kleur op Maddie’s oogleden. De make-up artiest doet ook de make-up van Kourtney Kardashian, Dove Cameron en Addison Rae.

Ariana Grande’s make-up artiest Michael Anthony

Ariana’s make-uplook is in de afgelopen jaren steeds veranderd. Ze stond bekend om een hoge staart en een scherpe eyeliner. De zangeres draagt steeds meer natuurlijkere looks. Voor deze look is haar make-up artiest gegaan voor een opvallende ooglook met steentjes en een nude lipkleur. Naast Ariana Grande, doet hij ook de make-up van onder andere Katy Perry, Ava Max en Doja Cat.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten