Laatste nieuws: Tjitske deelt BTS Gooische Vrouwen 

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De vijf mooiste plekken in Nederland voor een zomerse wandeling

Nederland heeft natuurlijk prachtig natuur en is perfect om een zomerse wandelen te houden met je ouders, beste vriend, vriendin of gezellig met een groep vrienden! Wij hebben de mooiste plekjes voor je op een rijtje gezet!

#1 De Hoge Veluwe – Gelderland

De Hoge Veluwe is een van de grootste natuurgebieden in Nederland. Een prachtige plek om te gaan wandelen. Je hebt hier eindeloze wandelmogelijkheden met een hoge wauw-factor! Je kunt hier genieten van prachtige bossen, mooie bloemen en na een lekkere wandeling kun heerlijk een drankje doen bij een van de dichtstbijzijnde dorpjes. 

#2 Waddeneilanden – Noord-Holland & Friesland

De Waddeneilanden voor de kust van Noord-Holland en Friesland zijn echt prachtige delen van Nederland en moet je echt een keer gezien hebben. De perfecte plek om te wandelen dus! De eilanden zijn alleen per boot bereikbaar en door deze boottocht krijg je gelijk al helemaal een vakantiegevoel!! 

#3 Utrechtse Heuvelrug – Utrecht

De Utrechtse Heuvelrug loopt van de Grebbeberg tot aan het Gooimeer, super groot dus! Genoeg ruimte om hier lekker te gaan wandelen en kijken naar mooie plekjes. Er zijn hier ook veel heuvels die je op kunt lopen tot 50 meter (!)

#4 Heuvelland – Limburg

In het uiterste stukje van Nederland in het zuiden ligt het prachtige Heuvelland. Door hier te wandelen kun je optimaal genieten van het prachtige Nederland. 

#5 Drentsche Aa – Drenthe

Drentsche Aa is een van de mooiste landschappen van Nederland, het is prachtig! Dit is de enige beek in Nederland die zijn oorspronkelijke loop heeft behouden. De leuke dorpjes die hier rondom liggen zijn perfect om even een heerlijk drankje te gaan doen! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten