Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Dé zomerkleuren van 2022

De zomer is officieel begonnen en dat betekent de leukste zomerse outfits. Wij hebben voor jou dé zomerkleuren op een rijtje gezet. Hiermee kan jij je outfits nog leuker maken! 

1 Knalgeel 

Vorige jaar was pastelgeel echt een trend, maar dit jaar is knalgeel de trend! De kleur geeft direct een zomerse touch aan je outfit. Ook zal je look er direct vrolijk uitzien. 

2 Zuurstokroze 

Vorige zomer was roze ook al een trendy kleur en dit seizoen is dat zeker ook het geval. De kleur komt voor in allerlei varianten, van jurkjes tot verschillende accessoires. 

3 Felpaars 

Waar vorige zomer pastelpaars trendy was, is dit jaar felpaars echt een trend. Draag een jurkje, blazer of topje in een felle paarse kleur en je hele outfit perfect voor deze zomer. 

4 Beige 

In de winter was de kleur beige al heel erg hip, maar ook voor de zomer is het echt een must-have in je kledingkast. De lichte kleur geeft een frisse uitstraling aan je look. 

5 Groen 

Een volledig groene outfit is een look die je deze zomer veel zal gaan zien. Het is namelijk onwijs trendy! Groene items zullen jouw look super catchy maken.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten