Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit is onderdeel van de girl code

Elk meisje kent ‘m wel; de girl code. Do’s en dont’s in een vriendschap. Vooral in vriendinnengroepen zijn er allemaal geschreven en ongeschreven regels die je stiekem wel moet weten. Even vergeten? No stress! Wij houden je up to date!

#1. Je hebt altijd elkaars back

Misschien wel de meest belangrijke regel ever. Zonder iets te hoeven zeggen hoor je achter je vriendin te staan. Natuurlijk zijn er grenzen en momenten waar je zelf je eigen keuzes moet maken. Maar toch is het belangrijk dat jouw vriendin op jou kan rekenen. Jij bent er voor haar, en zij voor jou.

#2.  Begin nooit iets met haar ex

Het is niet alleen niet eerlijk tegenover je vriendin, maar dit zorgt meestal voor een heleboel onnodige drama. Hoe dan ook; een ex is off limits.

#3. Jullie zijn elkaar private detectives

Als jouw bestie contact heeft met een jongen die jullie allebei niet goed kennen, kom jij in actie. Met jouw FBI verleden weet je precies hoe je dit moet aanpakken. Je hebt dan ook binnen no-time alle informatie over haar nieuwe boy die er nodig is.

#4. Je leent elkaar altijd kleren

Er is maar één persoon in deze wereld die jouw outfit het beste kan stylen. Geen leuke kleren in de kast? No worries, daar heb je een beste vriendin voor. Bij haar kun je altijd terecht als je opzoek bent naar een leuk setje. De helft van haar kleren ligt in jouw kast en andersom ook. Zo zorg je er allebei voor dat jullie fresh voor de dag komen.

#5. Je vertelt geen geheimen door

Deze girl code regel is misschien voor de hand liggend, maar wel belangrijk. Jullie vertrouwen elkaar met elkaars problemen en struggles, die zou je voor geen goud doorvertellen.

#6. Gun haar alles

Als beste vriendin sta je niet alleen 100 procent achter elkaar, je support je bestie ook nog eens maximaal. Heeft ze een nieuwe vriend die jij op het eerste gezicht niet zo ziet zitten? Geef het wat tijd! Als jouw bestie happy is, word jij automatisch ook happy. En dat is wat je het liefst wil; elkaar gelukkig zien.

#7. Je liegt niet tegen elkaar

Hoe moeilijk het soms ook is om iets te vertellen; eerlijkheid duurt het langst. In een relatie maar ook in een vriendschap is eerlijkheid de key. Praat met elkaar en lieg vooral niet. Zelfs als je haar niet wil kwetsen, zijn sommige dingen cruciaal om te weten. Stem samen af welke dingen jullie wel en niet delen zodat er geen misverstanden ontstaan. Zo kunnen jullie alle kleine akkefietjes skippen en focussen op elkaar.

#8. Praat niet achter elkaars rug om

Nog erger dan liegen, is over elkaar roddelen. Als jullie echt besties zijn betekent dat jullie alles tegen elkaar kunnen vertellen. In elkaars gezicht, en niet achter iemands rug om. Dat is niet fijn voor de ander, plus je wordt er zelf ook niet gelukkiger van; believe us. Blijf beseffen hoe belangrijk jouw beste vriendin voor je is. Denk aan elkaar en aan elkaars gevoelens.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten