Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Deze 'Book-Tok' boeken moet je lezen! Part 2

Op TikTok gaan vaak boeken viraal door #BookTok, maar welk boek is nou echt het geld waard? Deze Young adult boeken zijn echt een aanrader deel 2!

It Starts With Us – Colleen Hoover

Als je het eerste deel ‘It Ends With Us ‘(Nooit Meer) hebt gelezen moet je ook zeker het tweede deel lezen (spoiler voor als het eerste deel nog niet hebt gelezen). Het verhaal gaat verder waar het eerste deel eindigde tijdens het gesprek tussen Atlas en Lilly. In dit boek wordt alles duidelijk. Je leest je hoe het co-ouderschap tussen Lilly en Ryle gaat en hoe de connectie tussen Atlas en Lilly opbloeit. De meningen zijn verdeeld over dit boek aangezien veel ‘CoHo’ fans het boek overbodig vonden. Andere vinden het juist een leuk boek omdat ze de verhaallijn en de personages leuk vinden.

Verity – Colleen Hoover (De Waarheid)

Een andere CoHo klassieker is Verity. Booktok zegt dat dit het beste boek is van Colleen. Het boek zit vol met plottwists en spanning. Het boek gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen tot ze de kans van haar leven krijgt: Ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien. Verity kan door een auto-ongeluk het verhaal niet verder schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Maar hoelang kan Lowen dit geheim houden?

Shatter me – Tahere Mafi (Vrees me)

De boeken reeks van Tahere Mafi is een groot succes. Het eerste deel kwam uit in 2011. Het gaat over Julliette die in een zwaar bewaakte psychiatrische inrichting verblijft. ‘Het Herstel’ wil haar speciale ‘gave’ gebruiken om de totale macht over de wereld te veroveren. Maar dan krijgt ze een nieuwe celgenoot, die haar de moed geeft om terug te vechten. De reeks bestaat in totaal uit 11 delen 6 ‘novels’ en 5 ‘novellas’. De reeks is namelijk geschreven vanuit meerder perspectieven die andere informatie delen. Veel mensen weten dit niet. Als je de reeks wil lezen en de verhaallijn goed wil begrijpen is het belangrijk dat je ook de ‘novellas’ leest.

The Midnight Library – Matt Haig (Middernacht bibliotheek)

Nora is depressief en wil een einde maken aan haar leven, hierin faalt ze, waardoor ze vast komt op een plek tussen het leven en de dood genaamd ‘The Midnight Library’. Hier krijgt ze toegang tot alle potentiële levens die ze had kunnen leiden. Dit geeft haar een ander perspectief op het leven. Op Booktok ervaren mensen dit boek als leven veranderd, maar vinden het ook een ‘raar’ verhaal. Mensen zeggen dat Matt Haig erin is gefaald om mentale problemen op de goed manier te portretteren.

Before The Coffee Gets Cold – Toshikazu Kawaguchi (Voordat De Koffie Koud Wordt)

Dit boek gaat over een koffiewinkeltje in Tokio, in dit winkeltje krijgen klanten de kans om terug in de tijd te reizen voordat hun koffie koud wordt. In deze moderne Japanse bestseller lees je vier prachtige verhalen van cafégasten die het verleden een bezoekje willen brengen. Volgens Booktok is dit boek is meeslepend, verdrietig en mooi geschreven.

A Good Girls Guide To Murder – Holly Jackson ( Moordgids Voor Lieve Meisjes)

Dit boek gaat al super lang rond op TikTok, omdat het makkelijk te lezen is en een goede verhaallijn heeft. De knappe en populaire eindexamenscholiere Andie Bell werd door haar vriendje Sal Singh vermoord, waarna hij zelfmoord pleegde. Vijf jaar later ziet Pippa Fitz-Amobi nog de impact die de zaak op het dorp heeft gehad en besluit hier haar profielwerkstuk over te maken. Pippa ontdekt veel geheimen en denkt dat de echte moordenaar nog leeft.

If He Had Been With Me – Laura Nowlin

Dit boek gaat over Finn en Autumn. Sinds dat ze klein waren zijn ze onafscheidelijk. Maar toen gingen ze naar de middelbare school en toen studeren. Alles veranderde, ondanks dat hun moeders nog steeds close waren, zijn Finn en Autumn niks anders dan kennissen. Autumn heeft al jaren een relatie met James maar ze kan niet stoppen met denken aan wat als Finn en ik samen waren. Maar de nacht dat ze daarachter komt veranderd alles en wil ze het zo snel mogelijk vergeten. Iedereen op TikTok beveelt dit aan ondanks het verhaal hartbrekend en zielig is.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten