Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Deze 'Book-Tok' boeken moet je lezen!

Op TikTok gaan vaak boeken viraal door #BookTok, maar welk boek is nou echt je geld waard? Deze Young-adult boeken zijn echt een aandrader!

Taylor Jenkins Reid – The Seven Husbands of Evelyn Hugo (De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo)

Hollywoodfilm-icoon Evelyn Hugo besluit of 97-jarige leeftijd de waarheid te vertellen, over haar glorieuze leven vol schandalen. Wanneer ze hiervoor de onbekende verslaggever Monique Grant benadert, is niemand zo verrast als Monique zelf. Vastberaden grijpt ze deze kans. De reden dat Evelyn Monique heeft gekozen als verslaggever zou je verbazen! Goed nieuws dit boek wordt verfilmd en verschijnt binnenkort op Netflix.

Christina Lauren – The Unhoneymooners

Dit ‘Enemies To Lovers’ verhaal is ontzettend grappig, en perfect als je even je gedachtes wil verzetten.  Dit boek gaat over Olive. Olive haar tweeling zus Ami is een geluksvogel, en heeft alles helemaal voor elkaar. Olive is precies het tegenovergestelde. Op de bruiloft van Ami krijgt iedereen een voedsel vergiftiging. Behalve Olive en haar aartsvijand Ethan. Ami dwingt Olive om samen met Ethan op huwelijksreis te gaan…

Holly Black – The Cruel Prince (De Wrede Prins)

Hou je meer van fantasieverhalen? Dan is ‘The Cruel Prince’ misschien wat voor jou. Dit verhaal gaat over Jude en haar onsterfelijke zussen. Ze worden ontvoerd door de moordenaar van hun ouders, en meegenomen naar een ‘Fearie’ wereld. Jude is sterfelijk, dus moet ze gevaarlijke beproevingen doen om er echt bij te horen. Prins Cardan maakt haar leven ontzettend moeilijk en toch weet ze hem elke keer te overtreffen, hem uit te dagen of hem voor schut te zetten. Met alle gevolgen van dien.

Colleen Hoover

De bekende schrijfster Colleen Hoover kan niet ontbreken op ‘Book-Tok’. Ze heeft veel bekende boeken zoals ‘Ugly Love’ en ‘Reminders Of Him’. Haar bekendste boek ‘It Ends With Us’ is meer dan 4 miljoen keer verkocht. Het tweede deel van dit boek ‘It Starts With Us’ is vanaf 18 oktober te koop!

It Ends With Us (Nooit meer)

Dit boek zit vol romantiek en spanning. Het verhaal gaat over 25-jarige Lilly Bloom. Lily wordt verliefd op de mysterieuze Ryle. Alles lijkt zo perfect, maar schijn bedriegt. Dit boek heeft een grote plottwist waardoor je mond open valt, en je niet kan stoppen met lezen. Als je van drama houdt, is dit boek zeker een aanrader.

Ugly Love (Onvoorwaardelijk)

Wees klaar voor deze emotionele rollercoaster! In dit boek wordt een verpleegster genaamd Tate smoorverliefd op en een piloot genaamd Miles. Ze hebben beide geen tijd en behoefte aan een serieuze relatie, dus besluiten ze alleen een seksuele relatie te nemen. Miles heeft twee regels, ‘vraag nooit over het verleden, en verwacht geen toekomst’. Ze denken dat ze het aan kunnen maar Miles draagt een diep en donker geheim met zich mee.

Reminders Of Him (Herinneringen aan hem)

Kenna heeft vijf jaar in de gevangenis gezeten, door een tragisch auto ongeluk waarbij Kenna’s vriend Scotty overleed. Nu is ze weer vrij en wil ze een rol spelen in het leven van haar 4-jarige dochter. Maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. Kenna ontmoet een oude vriend van Scotty. Als Ledger ontdekt wie Kenna is, is hij erg boos maar de aantrekkingskracht is enorm. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten