Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Films die moet je kijken tijdens de feestdagen

De kerstdagen zijn nog maar een maandje bij ons vandaan, wat betekent dat we weer volop kerstfilms kunnen gaan kijken. Maar welke films en series moet je deze feestdagen echt gezien hebben? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

The Princess Switch 1 & 2

The Princess Switch 1 & 2 moet je zeker gezien hebben deze kerst. Het verhaal gaat over Stacy De Novo die samen met haar beste vriend Kevin en zijn dochter Olivia naar een gebakswedstrijd gaan, waar ze Lady Margaret ontmoet. De twee zijn volkomen identiek en op het verzoek van de toekomstige prinses ruilen de twee van leven. 

Dash & Lily

Tegenpolen trekken elkaar aan als de cynische Dash en de vrolijke Lily elkaar berichten en uitdagingen sturen via een roodboekje dat ze in New York voor elkaar hebben achter gelaten. De romantische komedie serie dompelt je onder in de sfeer van Kerstmis. Mocht je de hele serie gezien hebben op Netflix, dan kun je altijd overstappen naar de gelijknamige young adult boekenreeks van David Levithan en Rachel Cohn.

Christmas wonderland

Deze film is zo wel te zien op Netflix en Videoland. Heidi ging naar New York om kunstenares te worden, maar is nu een curator in een galerie. Ze wordt gevraagd om op haar neefje en nichtje te passen en reist af naar haar geboortedrop. Haar oude jeugdliefde vraagt om hulp voor het kerstbal. Terwijl Heidi de feestlocatie aan het versieren is, vindt ze haar passie voor het schilderen terug. Ze vraagt zich af of ze wel weer terug wil naar New York. 

Christmas Made to Order

Architect Steven heeft zijn familie uitgenodigd voor kerst, maar weet niet goed hoe hij alles moet regelen. Daarom huurt hij feestdagenexpert Gretchen in. Zij zorgt voor de ultieme kerstsfeer in huize Steven en er springt een vonk over tussen de twee. Als Gretchen een belangrijke kans krijgt, moeten ze beslissen wat écht belangrijk is in het leven. Ook deze film is te bekijken op Netflix & Videoland.

Maar dit zijn natuurlijk niet alle films. Je kunt ook nog kijken naar Operation Christmas Drop, My Christmas Inn, Christmas Made To Order, A Christmas Prince 1, 2 en 3 en er staan nog zoveel leuke kerstfilms op Netflix. 

Netflix is natuurlijk niet de enige streamingdienst met kerstfilms. Videoland en Disney+ hebben ook leuke films, waar we er een aantal van op een rijtje hebben gezet.

Disney+

Mickey’s Mooiste Kerst

Een lekkere wegkijk film is altijd goed en wie houdt er nou niet van een klein beetje Disney? Mickey’s Mooiste Kerst kan daarom ook niet uit deze lijst ontbreken. In Mickey’s Mooiste Kerst kunnen we kijken naar een aantal verschillende video’s. In ‘Belles On Ice’ tonen Daisy (Katrien) en Minnie dat ze echte schaatsprinsessen zijn. In ‘Christmas Impossible’ Besluiten Kwik, Kwek en Kwak in te breken bij de Kerstman. In ‘Christmas Maximus’ stelt Max zijn nieuwe vriendin voor aan Goofy. In ‘Donalds Gift’ wil onze geliefde eend de kerstdrukte vermijden. In ‘Mickey’s Dog -Gone’ loopt Pluto halsoverkop weg nadat hij Mickey’s kerstversiering vertrappeld heeft.

Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas

Omdat hij geen zin meer heeft in halloween, wil pompoenkoning Jack Skellington vast met kerst beginnen. Maar zijn missie brengt de Kerstmand in gevaar en bezorgt alle jongens en meisjes nachtmerries. Kijk hieronder de trailer van de film die te zien is op Disney+.

12 Dates Of Christmas

De romantische komedie verteld het verhaal van een vrouw die op kerstavond op een blind date wordt gestuurd. Ze krijgt 12 kansen de tijd om deze date overdoen tot het een keer goed gaat.

Videoland 

How The Grinch Stole Christmas

Deze film kan je niet missen tijdens de feestdagen. De Grinch haat Kerstmis. Hij is een slechtgeluimd, harig, groen schepsel dat in een grot bovenop Mount Crumpit woont, met uitzicht op het dorp Whoville. Terwijl de Whos uit Whoville ijverig voorbereidingen treffen voor het kerstfeest, besluit de Grinch voor eens en altijd een eind te maken aan Kerstmis. Op kerstavond steelt hij daarom al hun cadeautjes en kerstversieringen. En ontdekt dan dat de ware kerstgedachte veel meer betekent dan alleen engelenhaar en speelgoed. 

The Christmas Temp

Hazel heeft moeite om eindjes aan elkaar te knopen. Ze vindt een uitzendbureau dat bedrijven invallers levert tijdens de feestdagen en hoopt rond de kerst veel uren te kunnen werken. Maar dat valt nog niet mee als ze verliefd wordt op de knappe HR-manager.

The Christmas Train

Journalist Tom werkt in Washington D.C. besluit met kerst zijn vriendin in Los Angeles te bezoeken. Als eerbetoon aan zijn overleden vader maakt hij de lange reis per trein. Tom wil er een goed verhaal over schrijven en luistert vol interesse naar de verhalen van zijn medepassagiers. Hij is stomverbaasd als hij aan boord van de trein zijn oude vlam Eleanor tegenkomt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten