Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Deze Instagram accounts moet je volgen voor modeadvies

Via Instagram kan je veel inspiratie voor je outfits opdoen. Deze Instagram accounts moet je volgen voor het leukste modeadvies!

Lily Chee

Lily Chee komt uit New York en deelt haar leuke lookjes op Instagram. Lily draagt veel kleding van de Brandy Melville en vindt die style erg leuk! In de post draagt ze een kort rokje met een baby tee en chunky laarzen.

Amaka

De Nederlandse Amaka is dol op lichte kleurtjes! Naast dat Amaka haar eigen kledingcollectie heeft, deelt ze ook haar looks op Instagram. Vooral de kleur (licht)blauw is een favoriet van haar!

Jules LeBlanc

Je kunt haar kennen als actrice, maar ze deelt ook haar vintage-looking outfits. Jules draagt veel minitasjes, flaired broeken en haar Dr. Martens kunnen natuurlijk ook niet onderbreken. 

Matilda Djerf

De Scandinavische influencer focust zich fulltime op mode! Ze heeft haar eigen kledingmerk genaamd ‘Djerf Avenue’ waarmee ze duurzame kleding verkoopt. Matilda combineert graag oversized blazers met een wat kleinere topjes.

Lisa Korver en Charlotte Molenaar

Lisa en Charlotte kan je kennen van TikTok. Naast dat ze vriendinnen zijn, delen ze ook dezelfde kledingstijl. De meiden houden van leuke printjes, felle kleuren en kralenkettingen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten