Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Deze low budget make-up producten gebruiken deze celebrity's!

Sabrina Carpenter: Paw Paw zalf

In een video met ‘Voque’ vertelt Sabrina dat ze een product voor haar lippen altijd gebruikt. Dat is de ‘Paw Paw’ zalf. Ze vertelt: “Mijn lippen zijn altijd droog. Ik bewaar dit waar ik ook ga. Het is deze Australische zalf… Het is een doorzichtige lippenbalsem of je kunt het op littekens gebruiken.”

De zalf kost ongeveer €8,00 en is te krijgen bij de webshop ‘Fruugo’. 

,k

Emma Watson: Sukin’s Hydrating Mist Toner

Emma gebruikt voornamelijk alleen maar milieu en diervriendelijke producten. Dit deed ze dus ook tijdens de persreis voor de film ‘Beauty and the beast’. Ze droeg onder andere deze gezichtsspray. Het is een alcoholvrije spray. Je kan deze spray gebruiken voor het reinigen van je gezicht, voor na het opdoen van je make-up of wanneer je huid er een beetje moe, gestrest of oververhit uitziet. Het product is geschikt voor alle huidtypen.

De gezichtsspray kost ongeveer €9,99 en is te krijgen bij de ‘Holland en Barrett’.

Megan Thee Stallion: Revlon Colorstay 24 Hour Eyeshadow Quad – Gorgeous

Megan doet voor haar meeste optredens haar make-up zelf. Ze gebruikt daarvoor vaak de oogschaduw paletten van Revlon. Voor een van haar Grammy optredens heeft ze de Revlon Colorstay 24 Hour Eyeshadow Quad – Gorgeous gebruikt. Dit is een oogschaduw pallet met 2 blauwe tinten en 2 grijze tinten. De oogschaduw zou 24 uur moeten blijven zitten

De oogschaduw kost ongeveer €10,49 en is te koop bij ‘Lookfantastic’.

Beyoncé: Eucerin Aquaphor Skin Soothing Gel Balm for Face, Body & Hands 45m

Beyonce is helemaal fan van de: Eucerin Aquaphor Skin Soothing Gel Balm for Face, Body & Hands. Deze zalf kan je gebruiken voor je gezicht, lichaam en je handen. De zalf verzacht en beschermt je huis. Het werkt ook heel goed tegen eczeem. Het werkt ook goed tegen droge, gebarsten, geschaafde of geïrriteerde huid.

De zalf is €15,00 en te koop bij Newpharma

Taylor Swift: COVERGIRL Get In Line Liquid Eyeliner, Black Crystal, Long Lasting

Als Taylor op de rode loper verschijnt, heeft ze vaak eyeliner op. Ze heeft heel veel verschillende eyeliners, maar een van haar favoriete en die ze het meeste draagt is de COVERGIRL Get In Line Liquid Eyeliner, Black Crystal, Long Lasting. Helaas is deze Eyeliner lastig te krijgen in Europa, maar op de Amerikaanse amazon kan je hem halen.

De eyeliner is $7,50 en is te koop Bij Amazon USA.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten